PINKOV VODITELJ IZVUKAO ISTINU IZ ANĐELA: Sateran u ćošak morao da prizna sve o Aniti - MUK U ELITI!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora zbog priznanja prebledela kao krpa!

PINKOV VODITELJ IZVUKAO ISTINU IZ ANĐELA: Sateran u ćošak morao da prizna sve o Aniti - MUK U ELITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Darko Tanasijević danas je ušao u Belu kuću kako bi takmičari nastavili prošlonedeljni zadatak da sklapaju svog savršenog muškarca ili devojku. Darko je odlučio da led probije Anđelo Ranković, koji je svojom iskrenošću izazvao muk u Eliti.

- Tek sam došao i nisam upoznao sve, ali razmišljanje, životno iskustvo i karakter, to je sigurno Milena. Fizički izgled kompletna Anita, njena građa. Darežljivost i duhovitost Miljana, energičnost marija Malivuk, jer je 24 sata kao struja - govoro je Anđelo. 

- Je l' bi menjao nešto u Anitinom izgledu da bi ona bila savšena? - upitao je Darko Tanasijević. 

- Ništa ne bih menjao sve je taman - dodao je Anđelo. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Inače, tokom celog dana Jovana Tomić Matora pravila je haos po imanju u Šimanovcima i pratila Anitu Stanojlović na svakom koraku. Nakon što joj je zapretila da će se samodiskvalifikovati zbog nje i prvi put prevremeno napustiti rijaliti. Matora se takođe brutalno posvađala i sa Anđelom zbog flerta sa Anitom, a posle reči koje je izgovorio o ovoj emisiji sigurno će nastati još veći haos. 

Publika jedva čeka večerašnju emisiju "Pitanja gledala" kako bi od aktuelnih aktera dobili odgovore na pitanja koje ih zanimaju, a tresu Belu kući, javnost i društvene mreže otkako je Anđelo ušao u rijaliti i bacio se u osvajanje još uvek zakonite supruge svoje nekadašnje drugarice Matore. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading