MNOGI MISLE DA SU SE ANITA I MATORA DOGOVORILE: Voditelj "Elite" raskrinkao takmičarke uživo u programu!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević progovorio o skandaloznim odnosima u Beloj kući!

MNOGI MISLE DA SU SE ANITA I MATORA DOGOVORILE: Voditelj "Elite" raskrinkao takmičarke uživo u programu!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević progovorio je o zamršenim odnosima u rijalitiju koji vodi, a posebno se osvrnuo na skandal Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koje su jedna od glavnih tema u domaćim medijima otkad se saznalo za izdaju mlađe učesnice. Naime, Darko je otkrio da li je njihov sukob nameštaljka, koju su između sebe dogovorile pre ulaska u "Elitu", što misle mnogi gledaoci. 

- Ja se iznerviram kada me neko pita da li to oni glume... Te stvari me mogu da se odglume i stvarno vidiš devojku koja se raspada od tuge. Ona (Matora) stvarno plače i emotivno to doživljava. Jutros smo imali intervju u Šiša baru. Došla je onako vesela, a čim je krenula da priča ja tačno osetim kako joj se menja boja glasa, onda oči počinju da se cakle, pa da se ispunjavaju suzama. Neće ona tako lako i brzo preboleti sve to što joj se dogodilo - ispričao je Darko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Tanasijević je otkrio i ko je, po njegovom mišljenju, najbolje iskoristio popularnsot koju nosi rijaliti. On smatra da su to pobednice prve i druge sezone rijalitija "Zadruga".

- Mislim da su to Kija Kockar i Luna Đogani. Kije je kupla sta i posle je imala nekih 25 zanimanja, verovatno će imati i dvadeset šesto. Ona je maksimum taj izvukla. Sve što je mogla uspela je. S druge strane Luna Đogani se skućila, devojka kupila stan, živi jedim skladnim mirnim porodičnim životom, ima decu ima muža sve je to cveće i proleće. Našla se na tom Jutjubu i od toga zarađuje - ispričao je Tanasijević za "Kurir TV", u emisiji "Divan šou".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading