U ELITU STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA: Miona i Ša saznali kako stoje stvari u spoljnom svetu!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi se pobrinuli da im ulepšaju boravak u rijalitiju!

U ELITU STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA: Miona i Ša saznali kako stoje stvari u spoljnom svetu!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nedavno postali predmet interesovanja javnosti zbog svoje ljubavne veze koja je iznenadila mnoge. Njih dvoje su danas doživeli iznenađenje od strane svojih obožavalaca, koji su ih obradovali poklonima. Obezbeđenje je unelo kutiju sa slatkišima, a njih dvoje su sa oduševljenjem otvarali poklon i nežno se ljubili.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ša i Miona Jovanović

Ova neočekivana ljubavna veza izazvala je dosta pažnje javnosti, s obzirom na to da su oboje poznati javne ličnosti. Njihovi fanovi su se očigledno potrudili da ih obraduju na simpatičan način, pokazujući podršku njihovoj vezi. Očigledno jeda im ovaj gest mnogo znači, što može da se zaključi po njihovoj reakciji, jer preljubnici uvek strahuju da su omraženi u narodu i da ih napolju urnišu najgorim komentarima. 

Reakcije javnosti na ovaj događaj su raznolike. Dok jedni podržavaju ovu ljubavnu vezu i izražavaju simpatije prema gestu fanova, drugi su skeptični i postavljaju pitanja o budućnosti ove veze. Ipak, ne može se poreći da je ova ljubavna priča privukla veliku pažnju javnosti i da su Nenad i Miona postali "par" o kome se priča.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ša i Miona Jovanović

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

12.12.2023 17:43

Da da "fanovi" a mi smo veverice