ŠA JE U OPASNOSTI: Miona će ga uništiti kao niko do sad, repera čeka PAKAO!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković dala je sud o ljubavnoj vezi iz "Elite" o kojoj svi bruje!

ŠA JE U OPASNOSTI: Miona će ga uništiti kao niko do sad, repera čeka PAKAO!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša, poznat i kao reper, trenutno je glavna tema u rijalitiju zbog svoje zaljubljenosti u Mionu Jovanović. Nedavno su njih dvoje čak imali i intimni odnos u rijalitiju, što je izazvalo brojne komentare javnosti i ostalih učesnika rijalitija. Njihov odnos je postao predmet pažnje, a o svemu tome govorila je i reperova bivša cimerka i pevačica Zorica Marković.

Zorica Marković nije štedela reči kada je komentarisala odnos između Mione i Ša. Ona je izjavila da smatra da će Miona "razvaliti" Ša i da je on totalno izgubio kompas.

- Kad će se on opametiti? Ona će njega razvaliti, kao niko pre. Ispod Mire, sto đavola vire. Mala je fikus, ali je jako opasna. On je totalno izgubio kompas - odgovorila je Zorica ko iz topa.

Miona je slatka devojka, mislim da treba da gleda pevačku karijeru, a ne vezu. Mislim da će imati veći problem Ša, jer je on živac. Kod je sve deluje usiljeno i veštačko, a on je iskreniji. On voli mlade devojke, a njoj sad ovo odgovara jer je primećena - nastavila je u svom stilu da komentariše pevačica bez dlake na jeziku. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

Inače, Nenad Aleksić Ša je izjavio da mu je brak sa Vanjom najgore što se desilo ove godine i da se sve to odvilo na brzinu. Međutim, Vanja Ignjatović, koja se još uvek nije razvela od repera, počela je da iznosi jezive detalje iz njihovog braka. Ovo je dodatno zakomplikovalo situaciju oko Ša, Mione i Vanje, te je postalo jasno da će tek da se dešava haos, pogotovo ako reper sazna da Vanja ne želi da potpiše papire za ravod. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

12.12.2023 13:24

Ne sumnjam u Zoricin komentar. Mada Ša je sam sebe uništio. Da je fin, veran,pošten ne bi ni Ivanu prevario. Osladilo mu se pa još javno pred tv kamerama, prevario Ivanu, sada i Vanju. Pametne žene neće ni biti sa njim!!!