TEODORA BALZAK U BOLNICI: Ovo su najnovije informacije o ZDRAVLJU bivše učesnice Elite!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivala slika sa privatne klinike!

TEODORA BALZAK U BOLNICI: Ovo su najnovije informacije o ZDRAVLJU bivše učesnice Elite!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijaliti programa "ElitaTeodora Balzak bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja. Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

Teodora se jutros oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i od ranog jutra stvorila paniku među svojim fanovima. Naime, bivša takmičarka rijalitija "Elita" podelila je fotografiju iz jedna privatne klinke i svima dala do znanja da situacija oko njenog zdravlja nije ni malo naivna. 

- Dobro jutro - napisala je Teodora na svom Instagram storiju,uz fotografiju svojih nogu, koje je uslikala u čekaonici i uz to dodala emotikone šprica i tablete. 

Republika

Foto: instagram/teodorabalzak

Teodora Balzak Instagram objava

Jasno je da je Teodora morala ozbiljno da se posveti zdravlju čim je napustila zidove imanja u Šimanovcima i da je situacija koja joj se dešava jako ozbiljna i da će moramo ozbiljno da povede računa o sebi. 

Podsetimo, produkcija je pre nekoliko dana poslala pismo, kojim je otkrila da Teodora napušta rijaliti iz zdravstvenih razloga:

Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Balzak  napustila Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading