ZBOG OVOGA SE IDENTITET BOJANINE DEVOJKE NE SME OTKRITI: Anđela će pobesneti kad bude saznala, isplivala NAJMRAČNIJA TAJNA Pavlovićeve!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Bojane Pavlović otkrila je sve detalje njene veze sa devojkom van Elite.

ZBOG OVOGA SE IDENTITET BOJANINE DEVOJKE NE SME OTKRITI: Anđela će pobesneti kad bude saznala, isplivala NAJMRAČNIJA TAJNA Pavlovićeve!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović odlučile su da ozvaniče vezu, nakon što su zajedno završile u krevetu i imale intimne odnose. 

Međutim, tokom emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do totalnog haosa, kada je Bojana odbila da prizna Anđelu kao devojku i javno otkrila da uopšte nije zaljubljena u nju.

Anđela nije mogla da zaustavi suze, pa ju je molila da ustane i izjasni se drugačije, dok se Pavlovićeva zadovoljno smeškala. U raspravu su se umešali i ostali ukućani, koji su stali u Anđelinu zaštitu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

Kako je i sama priznala, Bojana je emotivno zauzeta i ne dozvoljava sebi da se opusti sa Anđelom, zbog devojke, koja je čeka u spoljnom svetu.

Međutim, čini se da je taj odnos uveliko "propao", s obzirom da Bojanina devojka nikada nije piznavala za devojku i uvek se stidela njihove veze. O svemu tome govorila je za medije Bojanina sestra, Svetlana, koja je šokirala javnost ovim detaljima:

- Koliko ja znam, njena devojka se stidi da kaže da je u vezi sa osobom istog pola, i da to krije. Nije na meni da ja otkrijem njen identitet, jer mislim da to nije u redu. Na prvom mestu ne želim to da uradim zbog Bojane, ne zbog te devojke. Da je to prava ljubav, mislim da toj devojci ne bi bio problem da prizna svoju seksualnu orijentaciju svom okruženju, ali koliko je ja znam i na koji način se ponaša prema Bojani, daleko je to od prave ljubavi - rekla je Svetlana, Bojanina sestra, za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading