ŠA IZNEO SAV PRLJAV VEŠ IZ VANJINOG PRVOG BRAKA! Miona mu objasnila kako lakše da se razvede od supruge, on razvezao jezik!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović porazgovarali su o partnerima u spoljnom svetu, pa otkrili nove detalje.

ŠA IZNEO SAV PRLJAV VEŠ IZ VANJINOG PRVOG BRAKA! Miona mu objasnila kako lakše da se razvede od supruge, on razvezao jezik!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Takmičari Elite Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da intrigiraju javnost svojom romansom koja je započela u rijalitiju "Elita". Nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem reper strasno grli Mionu, a potom se spušta da joj poljubi stomak, podstičući spekulacije da je možda u drugom stanju. Ovaj gest izazvao je lavinu komentara i širenje glasina o mogućoj trudnoći Mione Jovanović.

Kasnije su Miona i Ša razgovarali o svom odnosu, ali i njihovim partnerima u spoljnom svetu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Pojedinci smatraju da je Miona trebalo stati pred kameru i raskinuti sa dečkom. Jer bez obzira na sve, ti si još po njima u vezi. To im je argument zašto si ti preljubnica, nisi se izjasnila - rekla je Tamara.

- Šta je trebalo da kaže, ostavio si me, i ja tebe - rekao je Ša.

- A ti si još uvek na papiru oženjen - rekla je Tamara.

- Ja mogu na papiru da budem još 15 godina u braku, a da sam slobodan. Ona je pet godina bila u braku, a pet godina je bila slobodna - rekao je Ša.

- Ovaj i ja smo pričali. Rekla sam mu da ako vidi nešto sa moje strane, da sam bliska sa nekim, da shvati da više nismo zajedno. on je video i to je to - rekla je Miona.

Republika

Foto: instagram.com/vanjaignj, printscreen/RTVPink

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Vanja Ignjatović

 

- Ja sam podneo papire za razvod braka tri nedelje pre ulaska, to što sam ja probao da spasim nešto...Skapirao sam da nemam šta da spašavam. Ja sam slobodam - rekao je Ša.

- Ukoliko ne potpiše, sud posle trećeg ročišta razvede. Do kraja rijalitija ćeš biti hiljadu posto razveden - rekla je Miona.

- I da ne budem, kad tada ću. Moj advokat ima punomoć. Neko ko želi da bude u braku javio bi se na suđenju. Ona ne odgovara ni advokatima, a ja kao da trebam da izađem i da tada saznam - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading