ŠA ŽELI DA ZADRŽI I SUPRUGU I LJUBAVNICU: Miona pristala na ove "uslove", javnost zgrožena!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je odlučila da pristane da bude ljubavnica, Ša otkrio detalje razvoda sa Vanjom.

ŠA ŽELI DA ZADRŽI I SUPRUGU I LJUBAVNICU: Miona pristala na ove "uslove", javnost zgrožena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari Elite Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da intrigiraju javnost svojom romansom koja je započela u rijalitiju "Elita". Nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem reper strasno grli Mionu, a potom se spušta da joj poljubi stomak, podstičući spekulacije da je možda u drugom stanju. Ovaj gest izazvao je lavinu komentara i širenje glasina o mogućoj trudnoći Mione Jovanović.

Miona i Ša su se ubrzo osamili, pa porazgovarali o svom odnosu, ali i ljudima, koji ih ogovaraju po kući, a najveći pik na njih ima, kako oni tvrde, Uroš Stanić:

- Ima u sebi mržnju - rekao je Ša.

- Ide po kući i govori da je Miona preljubnica - rekla je Tamara.

- Misli da će biti kul ako to kaže - rekla je Miona.

- Od trenutka kada muž ili žena podnesu papire za razvod, slobodni su - rekao je Ša.

- Moraš da imaš u vidu da nije psihički stabilan - objasnila mu je Miona.

Ipak, mnogima nije jasno zašto Ša i dalje nije zvanično razveden, a pojedini korisnici društvenih mreža i dalje sumnjaju da reper želi da se razvede i da je ova priča samo "kontra" Vanji Ignjatović, koja ga je napustila i pre ulaska u "Elitu".

- Balavac iz kraja, kakav zavodnik, može da muva klinke koje nemaju dva grama mozga, kao ni on i tako funkcioniše, tako je i kad je bio mlađi kad je nastupao u grupi, to je on. On je kao neki pevačić. Ne možeš da budeš neko ime, a da ideš iz sezone u sezonu i da se blamiraš, najgore moguće stvari da radiš - komentarisao je Zverka ponašanje Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading