TRAGEDIJA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Potresnim rečima se oprostio od člana porodice, reči KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

10.12.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Orozović podelio tužne vesti!

TRAGEDIJA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Potresnim rečima se oprostio od člana porodice, reči KIDAJU DUŠU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar i fitnes instruktor Nikola Orozović na Instagram profilu objavio je tužne vesti. Naime, Nikola je svoje pratioce na društvenoj mreži obavestio da je saznao za tragične vesti, odnosno da mu je deka preminuo. 

Foto: St/N. Pančić

Nikola Orozović

 

Poznato je da je Orozović bio mnogo vezan za deku i ida je vrlo često odlazio kod bake i deke u posetu. Na Instagram profilu Orozović je napravio mini snimak sa kadrovima koje je snimao sa dekom, te se potom u opisu potresnim rečima oprostio od njega. 

- Deko Nedelja je, a ti nisi više tu... Napisao bih mnogo toga, ali ne mogu opisati tugu koju osećam, ali mogu preneti bar delić sreće, radosti, ljubavi, naših zajedničkih trenutaka i najlepših momenata koje imam sa njim, najboljim dekom na svetu.. Počivaj u miru, hvala ti za sve u životu, jer da nije tebe ne bih ni ja bio ovde i ovakav, voli te tvoj unuk najviše na svetu - napisao je Orozović na Instagramu. 

 

 

U komentarima su se oglasili mnogi zadrugari koji su proveli vreme sa Orozovićem u rijalitiju, koji su mu izjavili saučešće. Ovo je jedan od najvećih gubitaka sa kojima se Orozović susreo. 

Podsetimo, Nikola se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", a nakon izlaska, on je odlučio da se posveti programima za mršavljenje, te je pokrenuo sopstveni biznis, kako preko društvene mreže, tako i u teretani u kojoj je zaposlen kao fitnes trener. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading