MILJANIN BEZOBRAZLUK IMA CENU: Ovo je dokaz da sve radi PRORAČUNATO - demoliranje imanja obustavila čim je shvatila da NEĆE DOBITI UPLATU!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva želela da napravi lom zbog toga što je obezbeđenje odvelo Zolu, a onda se setila da treba da dobije honorar!

MILJANIN BEZOBRAZLUK IMA CENU: Ovo je dokaz da sve radi PRORAČUNATO - demoliranje imanja obustavila čim je shvatila da NEĆE DOBITI UPLATU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić rano jutros je pokušala da napravi lom na imanju, zbog toga što je njen bivši dečko Lazar Čolić Zola odveden u zatvor. Naime, Kulićeva je cele noći polivala Čolića vodom, jogurtom i kečapom, a Zola je odveden u zatvor kako bi se odmorio i spasao od Miljane.

On je ovu vest dočekao sa oduševljenjem, dok se Miljana razbesnela. Nakon što je Zola odveden u zatvor, pokušala je da slomi prozor u dvorištu, ali je brzo odustala, kako ne bi bila kažnjena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić krenula da lomi staklo

Kulićeva je tom prilikom otkrila i da joj je naredna uplata u četvrtak, te da će se zato suzdržati.

- Što ste ga odveli u zatvor? Da li je ovo psihološka igra? - pitala je Miljana, pa krenula da lomi staklo, ali je ipak odustala:

- A neću, nisam budala, dok ne uzmem pare u četvrtak neću. Zamislite, došli po njega, a prstom ga nisam takla. Odveli ga u zatvor da spava. Ovo je psihološka igra, da vodite nekoga u zatvor? - besnela je Kulićeva, koja smatra da nije prekršila nijednon pravilo Velikog šefa.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić odustala od lomljenja stakla

Ona je otišla do vešeraja, kao bi se smirila, dok je Zola uživao u zatvoru daleko od nje. Podsetimo, Kulićevu sinoć nije mogao da smiri ni Nenad Macanović Bebica, koji je nedavno izgladio odnos sa njom. On je molio Miljanu da prestane i ne maltretira Zolu, ali je ona samo nastavila.

- Ovo je teč početak, za sve ono što mi je radio! - poručila je Miljana.

- Nemoj to da radiš, Miljana! Poslušaj me! - govorio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Sramota

10.12.2023 13:39

Čija je sramota i neodgovornost zbog noćašnjeg ponaša ja Miljane Kulić ? Roditelha koji je nisu vaspitali i lečili kako treba nego je pretvorili u mašinu za stvaranje novca ? Kad im Miljana više ne bude od koristi, da li će je tada poslati na lečenje? Da li je Miljana ove metode maltretiranja i uništavanja, ružnih reči i postupaka gledala i doživela u svojoj porodici pa ona i ne ume drugačije? Da li je ovo sramota osoba koji procenjuju i odobravaju da Miljana treba i može boraviti u ovakvom projektu ? Rekoše da je tolerancija na nasilje ove sezone 0. Kako stručnjaci nazivaju ovakvo Miljanino ponašanje mesecima unazad prema Zoli i još nekim elitarima ? Zar to nije nasilje psihičko i fizičko ?

Wall

10.12.2023 14:01

Ova bolesna Miljana pod hitno da se izbaci iz Elite. Opasna je po okolinu i pravo u Toponicu. Ne znam samo kako smeju da je drze ovde i pitam ko ce biti kriv kad nekog ubije?

kirilo pentagramski

10.12.2023 14:01

Šta reći? Nilski konji mogu da se ugledaju na nju

Vesna i Miloš

10.12.2023 16:55

Zašto bolesnicu dovode na ekrane?Nije samo bolesna; nego je podla,bezobrazna,pokvarena,...Ovo je strašno.Zašto je ne kažnjavate?