MILJANA NAPUSTILA ELITU: Hitan sastanak sa psihijatrom napravio POMETNJU, dokopala se ŠOK INFORMACIJA!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva najavila rat bivšem dečku Zoli!

MILJANA NAPUSTILA ELITU: Hitan sastanak sa psihijatrom napravio POMETNJU, dokopala se ŠOK INFORMACIJA!

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić sinoć je pred emisiju "Nominacije" najavila svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli da kreće da ga teroriše jer smatra da joj je zbog njega uništen život. Ona mu je otkrila da je imala razgovor sa psihijatrom koji joj je dao zeleno svetlo da se sa njim suoči na način koji smatra najispravnijim.

Ona je otkrila da je napustila "Elitu" kako bi obavila razgovor sa psihijatrom, nakon kog je shvatila da mi njen život izgledao totalno drugačije da je Zola nije poremetio i kako ona kaže uništila sve što je mogla da ima. 

- Napolju svi pišu da treba da mu se us*rem u život, nikad veću podršku nisam imala. Razgovarala sam sa psihijatrom danas, rekao mi je da su mi odrešene ruke. Ja bih do sad imala dva stana i lokal, bila bih sa sinom i Nenadom, da nije bilo ovog čoveka - govorila je Miljana Kulić. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Elita

Vrlo brzo nakon ovog razgovora počela je emisija, a Miljana je tokom cele noći vršila teror nad Zolom i opetala program, tako što ga je non stop polivala različitim tečnostima, jogurtom, vodom, pa na kraju i kečapom. 

Da li Kuilićeva u njemu stvarno vidi krivca za sve što joj se događa ili je samo očajna jer ne može da bude sa njim u ljubavnom odnosu, jer je Lazar više puta istakao da je tu zauvek stavljena tačka, pogotovo od poslednjeg sukoba koji su imali, kad je on flertovao sa Lejdi Di, a zbog toga haos više nikad nije ni prestao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading