UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MILJANE KULIĆ: Kamera je uhvatila kako CVILI kao pas, doziva POMOĆ na sav glas (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

08.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapomaže iz petnih žila!

 

 

Kontroverzna učesnica rijaliti programa "Elita", Miljana Kulić, ponovo je doživela emotivni brodolom pred kamerama, te od nemoći počela da doziva majku Mariju kako bi došla po nju i odvela je kući.

Naime, Kulićeva se osamila u vešernici, a zatim potpuno slomila i prolila more suze. U jednom trenutku je počela i da jeca, što je mnoge uznemirilo, a onda i da doziva Mariju Kulić kako bi sa timom advokata i lekara došla na imanje u Šimanovcima i na bilo koji način pokušala da je izvuče iz rijalitija.

- Mama, ako me čuješ... Zovi sve advokate kako znaš i umeš da me izvadiš odavde! Molim te, angažuj doktorku Miru i apsolutno sve, znači kako znaš i umeš, samo da me izvučeš odavde! Zovi ljude, mama, istog tretnuka, preklinjem te, mamice, molim te... Izvini što te nisam poslušala, molim te, oprosti me, pod hitno dođi po mene - jecala je Miljana neprestano, hvatajući se za glavu i čupajući kosu.

Podsećanja radi, kako je kamera uhvatila prethodne večeri, Miljana Kulić je jedva dočekala momenat da se osami sa Zolom, te ga u jednom momentu bez suzdržavanja zaskočila i pokušala da od njega iznudi poljubac i intimne odnose.

Međutim, nekadašnji par je iznenada jutros nastavio svoj sukob, koji traje danima, a obezbeđenje je moralo da uleti na imanje, kako bi sprečilo okršaj. Naime, njih dvoje su naizmenično ulazali u radionicu, te jedno drugom uzimali stvari i bacali ih u jezero, a zatim i zajedno demolirali imanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading