"ODROBIJAĆU ZOLU, MILJANI NE TREBA KOCKAR" Marija Kulić besna na Čolićeve provokacije!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić Marija je objasnila da joj je drago što njena kćerka Miljana nije sa Lazarom Čolićem Zolom iako se potajno plaši da ga i dalje voli.

"ODROBIJAĆU ZOLU, MILJANI NE TREBA KOCKAR" Marija Kulić besna na Čolićeve provokacije!

Foto: ST/Nebojša Mandić, youtube.com/Zadruga Official

Majka učesnice "Elite" Miljane Kulić Marija Kulić kaže da bi u rijaliti ušla samo da bi se obračunala s Lazarom Čolićem Zolom, bivšim dečkom svoje naslednice, koji svaku priliku koristi da je vređa i manipuliše njenim emocijama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Marija je sada objasnila da joj je drago što Miljana nije sa Zolom iako se potajno plaši da ga i dalje voli, dok usput nije za to da se ikada više pomire jer ne želi da dečko njene ćerke bude kockar.


- Mnogo mi je teško da gledam kako Miljana plače. Još mi je gore što ne mogu ništa da uradim po pitanju toga što Zola manipuliše Miljaninim emocijama i pokušava tako da je vrati. Glumi da mu nije stalo do nje, a zapravo je namerno odbija da bi se više zaljubila i da bi ponovo mogao da je muze za novac. Odrobijala bih ga sada da mogu, ali neću da se petljam sa pričama u rijalitiju. Trenutno moram da budem napolju, ali ako se ukaže prilika da uđem na imanje, Lazaru neće biti dobro kad ga dohvatim - priča Marija na početku i dalje otkriva da veruje da Zola namerno Miljanu hoće da navuče da ponovo budu u vezi jer sigurno ima još dugova koje treba da pokrije:


- Zola je sigurno u nekim dugovima čim se opet nameračio na Miljanu. Ovoga puta ne pokušava da je smuva, nego je sve više vređa da bi se iz te svađe rodila ljubav. Sve je to taktika, vidi se iz aviona. Pa vi ne znate kakav je to manipulator! To je kockar koji ne treba mojoj ćerki. Taman su se odvojili, a kad bi se ponovo spojili, to bi bilo strašno. Ne smem ni da zamišljam šta bi bilo! Mislim da sam bila na ivici nervnog sloma kad su bili zajedno. Oni nisu sposobni sami sebe da čuvaju, a kamoli da zajedno funkcionišu u vezi.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
KoBra

09.12.2023 04:56

Pa dobro gosodjo Marija,sta taj isti Zola treba da uradi ili bolje receno kako da se ponasa da ga vaša ćerka ne zaskace,ne prati i da se konacno unormali ako je to ikako moguce? Sta on konkretno treba da kaze njoj po vasem misljenu? Vama su svi krivi,samo ćerka nije.

Bob

09.12.2023 08:48

Kako se sama preporucuje da je ubace u elitu! Gladna para! A da li doticna moze sve ovo da radi bez dinara nadoknade?

Milica

09.12.2023 08:52

Marija tebi je svak kriv samo tvoja mangulica nije, Kako mozes tako da pricas na Zolu, a ti najvise mixed svoju Bolesnu cerku, sve vam je obezbedila jadna bolesna Miljana, Kako te Boga nije strah, Sta sve radis sa njom i saljes je Bolesnu da zadadjuje za vas cijelu porodicu, sram da vas bude. 😥🙏💔

Nadica

09.12.2023 09:03

Miljana nije sa Zolom samo zato što to Zola neće!!! Ludača ga spopada i samo što ga ne siluje!!! Kakva majka, takva ćerka - ludilo mozga!!!