MAJA POSLALA PORUKU DESINGERICI: Direktno u kameru se obratila oženjenom reperu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva provocira direktno iz "Elite"!

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna žurka, na kojoj su za atmosferu bili zaduženi DJ Neba i pevačica Nada Topčagić. Učesnici su uživali u provodu i piću, a posebu pažnju privukao je jedan potez Maje Marinković

Naime, kad je krenuo hit Dragomira Despića Desingerice, Maja nije mogla da sakrije oduševljenje na svom licu, pa se nikad provokativnije uvijala i igrala ispred ogledala. Mnogi smatraju na društvenim mrežama da je Marinkovićeva ovim potezom htela da se indirektno obrati reperu i pošalje mu poruku iz "Elite". 

Podsećanja radi Maja i Desingerica su letos bili u epicentru skandala kad je isplivala fotografija sa jednog bazena u Budvi, na kojem su zajedno provodili vreme, a nakon toga ponovo nekoliko puta uhvaćeni u istom društvu. Iako su oboje dematovali navode da su imali nešto više od prijateljstva, mnogi sumanju da je Maja bila intimna sa oženjenim reperom, ali da to vešto skrivaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja i Desingerica u Budvi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading