VRUĆI SNIMAK VODITELJKE PINKA UGLEDAO SVETLOST DANA: Na zadnjici samo ČIPKA, a grudi bez brusa - OVO se retko viđa!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Buđić napravila haos!

VRUĆI SNIMAK VODITELJKE PINKA UGLEDAO SVETLOST DANA: Na zadnjici samo ČIPKA, a grudi bez brusa - OVO se retko viđa!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anastasija Buđić

Voditeljka televizije Pink i Red, Anastasija Buđić objavila je vrući snimak na Instagram profilu, na kom je istakla svoju izvajanu liniju. Njeni fanovi su bukvalno odlepili čim su videli u kakvom je izdanju atraktivna voditeljka, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, Anastasija je objavila snimak na kom se podvrgla tretmanu vezan za zadnjicu, o čemu je obavestila svoje pratioce na Instagram profilu. Komentari su se nizali jedan za drugim, a svi su bili oduševljeni njenim izgledom. 

Foto: Instagram.com

Anastasija Buđić Instagram

- "Izgledaš brutalno", "Ženo jel si svesna koliko si fatalna", "Oduvek bila i ostala seksipilna", "Brutalna si riba, zgodna si do bola", "Anastasija rado bih te ženio" - bili su samo neki od komentara.

Inače,  Anastasija je nedavno u emisiji ,"Rolerkoster" kod voditeljke Milice Ivanović otvorila dušu o tome kako je postala član grupe "Models". 

- Bila sam član grupe "Models" i ne mogu reći da izgled nije ključan faktor, ali to nije jedino neophodno. Potrebno je umeti komunicirati sa medijima, biti inteligentan i umeti nositi se sa brojnim kritikama, koje dobijam i sada. Mnogo je predrasuda i, s obzirom da sada radim ovaj posao, nekad mi i sada stignu komentari kako ja mogu da morališem, a fotografisala sam se gola - govorila je Anastasija u emisiji ,,Rolerkoster", te dodala:

- Ja ne krijem šta sam radila na sebi, operisala sam nos i grudi, mislim da je sasvim normalno odlučiti se na sitne korekcije, u skladu sa svojom građom, ne volim ništa preterano. Ja se bavim javnim poslom i mislim da je to sasvim logično.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading