BANE ĐOKIĆ NAPOKON PREKINUO TIŠINU, PA PROGOVORIO O NEZAPAMĆENOM SKANDALU: Ovako je stao na put muškarcu koji ga MESECIMA PROGANJA!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić je ogolio dušu pred kamerama, pa otkrio šta se dogodilo nakon skandala ispred Pinka.

BANE ĐOKIĆ NAPOKON PREKINUO TIŠINU, PA PROGOVORIO O NEZAPAMĆENOM SKANDALU: Ovako je stao na put muškarcu koji ga MESECIMA PROGANJA!

Foto: Nikola Mutić

U najnovijoj emisiji "Rolerkoster" voditeljka Milica Ivanović ugostila je bivšeg zadrugara, Baneta Đokića, čije je poslednje gostovanje na RED-u izazvalo totalnu pometnju. Naime, njegov fan se iznenada pojavio, pa pokušao da ga "zaplaši". Kako je Bane rekao, on ga mesecima progoni, a tada mu je upao u stan, uzeo rezervne ključeve i ukrao auto sa parkinga televizije Pink i oštetio nekoliko vozila ove telezivije.

Bane nam je, na samom početku, otkrio da je na tu priču stavio tačku i da se sve rešava sudskim putem, zbog čega nije želeo mnogo da komentariše, a ne krije da publiku uskoro očekuje iznenađenje.

Republika

Foto: Republika TV

 

- Ne bih to preterano komentarisao, neka on sad brine kako će to da reši, ja sam na to stavio tačku. Sebi je dozvolio da mi ukrade automobil, načini štetu, ugrozi sebe, svoju porodicu, izblamira se... Ne znam šta bih više rekao, ostavio sam to iza sebe, život je lep i idemo dalje - počeo je Bane.

- Moram da otkrijem da pripremamo Dragana Bekvalac i ja nešto zanimljivo. Ona je primetila mene, dopao joj se moj rad i čuli smo se, u kontaktu smo sve vreme i jako sam srećan zbog te saradnje, ona je divna - otkrio je Đokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading