MOLILA JANJUŠA ZA ODNOSE! Matora razotkrila Jovanu Cvijanović, a on je dokusurio: Nisi moja KLASA, imaš MLOHAVE GRUDI, ne bih te ni takao!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović ponižena kao nijedna druga, Janjuš je urnisao.

MOLILA JANJUŠA ZA ODNOSE! Matora razotkrila Jovanu Cvijanović, a on je dokusurio: Nisi moja KLASA, imaš MLOHAVE GRUDI, ne bih te ni takao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović na rubu srama nakon što su Jovana Tomić Matora i Marko Đedović otkrili da je bukvalno molila Marka Janjuševića Janjuša za odnose u WC. Nakon toga Janjuš ju je odatno ponizio rekavši da nije njegov tip, te da je nikada ne bi ni takao.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović i Marko Janjušević Janjuš

Naime, Jovanu je napala Matora zato što glumi da joj nije stalo do Janjuša,a s druge strane samo trči za njom, a onda ju je Janjuš dokusurio.

- Janjuš ne dolazi kod mene. Ne kažem da mi se ne sviđa, nego nisam zaljubljena u njega - rekla je Jovana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš

- Sa mnom je mogla biti samo jedna osoba i to je to. Ne znam što se ti zanosiš, al devojko, pogledaj se. Budaletino jedna - urlao je Janjuš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović

Ljudi dobro znaju kada te neko sprda, a kada je ozbiljan. On je pričao o Jovaninim mlohavim si*ama. vi ste ovde mnogo glupi, ti si malopre rekla da si tražila minđuše kod onih kutija,a sada nisi zainteresovana. Ajde, ne folira se više, ispadaš glupa - rekao je Marko Đedović.

- Jesam li ja izmislila da me je pitao za se*s u kupatilu - reka je Jovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

- Otkud ja znam, ali svi znamo da ti nisi Janjuševa klasa - rekao je Marko.

- Ti si rekla da si se zaljubila u Nemanju, meni se se*e od vas i vaših priča. Znam da si  ti Januša molila da imate odnose u WC - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jovana Tomić Matora

- Nisam zaljubljena u njega - rekla je Jovana.

- I da jesi ništa se ne bi promenilo. Devojko, shvati da me ne zanimaš i da nisi normalna. Pusti me na miru i zaobiđi me. Da si jedina na svetu, ne bih bio sa tobom - rekao je Janjuš.

 

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading