DA LI JE OVO ISTA OSOBA!? Pogledajte kako je Anita izgleda pre nego što se UDALA za Matoru, a kako sada izgleda: UBILA JU JE PSIHIČKI!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina prijateljica kaže da je više ne poznaje, te da ju je Matora uništila.

DA LI JE OVO ISTA OSOBA!? Pogledajte kako je Anita izgleda pre nego što se UDALA za Matoru, a kako sada izgleda: UBILA JU JE PSIHIČKI!

Foto: Instagram

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović Tomić svakodnevno šokiraju javnost iznošenjem prljavog veša iz svog braka. Iako Jovana na sva usta priča da je Aniti obezbedila bolji život, te da je ona pored nje procvetala, Anitini bližnji ne misle tako.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Tomić pre Matore

Naime, Anitina dugogodišnja prijateljica kaže da se ina totalno promenila nakon što je stupila u brak sa Matorom. Osim što je postala nedostupna za svoje prijateljie, Anita se zatvorila u sebe, postala negativna i mračna osoba, a to nikada nije bila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Tomić sa Matorom

- Sa Anitom sam se godinama družila, zaista je uvekbila prava pozoitiva. Znate, kad kažeze za nekog da širi pozitivnu eneergiju. Ali sada ništa nije ostalo od toga. Anira je pored Matore postala nehativna i mračna osoba. Više se ne smeje kao pre, Matora ju je psihički ubila. Razumem, što se dopisivala sa Mateom Car - kaže Anitina dugogodišnja prijateljica za naš portal i dodaje:

Republika

Foto: iNSTAGRAM

Anita Tomić pre Matore

- Ne opravdavam što joj je slala nage slike, ali opravdavam dopisivanje, nudući da joj je Matora sve zabramnila pošto je nenormalno ljubomorna. Samo pogledajte neke slike Anitine iz prošlosti, slatka devojčica puna života. NOsmeh joj je bio zaštitni znaš, a vidite na šta liči sada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IGOR

29.11.2023 11:24

pravda ya anci glavu gore curo prelepa onaj psiho kepec ma nemoye ni vodu da ti nosi