ANA ĆURČIĆ IMALA SUSRET SA KAČAVENDINIM BIVŠIM MUŽEM: Otkrivamo šokantne detalje njihovog dogovora, Bane pokazao šta se desilo u NJENOM STANU!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U najnovijoj emisiji "Rolerkoster" voditeljka Milica Ivanović ugostila je bivšeg zadrugara, Baneta Đokića, čije je poslednje gostovanje na RED-u izazvalo totalnu pometnju. Naime, njegov fan se iznenada pojavio, pa pokušao da ga "zaplaši". Kako je Bane rekao, on ga mesecima progoni, a tada mu je upao u stan, uzeo rezervne ključeve i ukrao auto sa parkinga televizije Pink i oštetio nekoliko vozila ove telezivije.

Bane nam je, na samom početku, otkrio da je na tu priču stavio tačku i da se sve rešava sudskim putem, zbog čega nije želeo mnogo da komentariše, a ne krije da publiku uskoro očekuje iznenađenje.

Kako je Bane trenutno najveća podrška Ane Ćurčić, mi smo odlučili da je iznenadimo i "banemo" joj u stan. 

- Ana, da li si kod kuće? Moram da ti kažem nešto, ali ne mogu preko telefona - rekao je Bane, a onda smo zajedno otišli do stana Ane Ćurčić.

Đokić joj je pokucao na vrata, a drugoplasirana zadrugarka doživela je šok, kada je ugledala kamere i ekipu portala Republike.

- Jao, šta ste mi ovo uradili. Ja sam u kućnoj varijanti - priznala je Ana.

Ana nam je, na samom početku, otkrila kakva je Ana u svoja četiri zida, a potom se osvrnula na učešće u Zadruzi, kao i prijateljstvo sa Milenom Kačavendom:

- Samo da kažem da sam sa Srđanom, njenim mužem, u kontaktu, videli smo se, on mene podržava, to je jedino što mogu da kažem, njeno učešće ne bih preterano komentarisala. Ovo sam ja, ovo je prava Ana, mogu da kažem da sam mnogo srećnija, nasmejanija, uživam sa Banetom, radimo na mom jutjub kanalu, pripremamo svašta - govorila je Ana.

Takođe nam je priznala sve o raskidu sa Acom Bulićem, pa otkrila da se čula i sa Dušicom Jakovljević, nakon što je dala otkaz na Pinku.

Više o onome što su rekli Bane Đokić i Ana Ćurčić, možete pogledati u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading