DRAMA U PORODICI STANOJLOVIĆ, ANITI ODUZIMAJU SINA: Njena majka nema od čega da izdržava dete, zbog ovoga ne da Matoroj RAZVOD!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović krši pravila ponašanja u Eliti, zbog čega izlazi sa dugom.

DRAMA U PORODICI STANOJLOVIĆ, ANITI ODUZIMAJU SINA: Njena majka nema od čega da izdržava dete, zbog ovoga ne da Matoroj RAZVOD!

Foto: Pink

Aniti Stanojlović propao je plan da opelješi Jovanu Tomić Matoru, pa u rijalitiju svakodnevno pravi dramu. Spava u nedozvoljeno vreme, napušta emisije, zbog čega je produkacija kažnjava, pa će Elitu napustiti bez novca, odnosno sa dugom.

Iako je Matora podnela zahtev za razvod braka, i dalje se trudi da urazumi Anitu, kako ne bi izgubila novac, koji joj je potreban za dete.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Kako Svet saznaje, njenog sina čuva baka, Anitina bivša svekrva, jer Anitina majka nema sredstava i nije u dobrom zdravstvenom stanju.

- Anita je nikakva majka, ne može joj opravdanje biti to što je mlada, nema više 15 godina. Ne mari ni za šta, saznala je da joj je majka u bolnici, zbog lošeg zdravstvenog stanja, ali nju to ne zanima. Znam da su u teškoj situaciji i da Aniti mogu da oduzmu dete, jer nema uslove za odgajanje deteta, a o ponašanju da i ne govorim - govori za Svet Anitina rođaka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading