ANITINA MAJKA PRETI MATEI CAR: Platićeš za svaki moj STRES!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina, majka Anite Stanojlović, zapretila nesuđenoj ljubavnici svoje ćerke!

ANITINA MAJKA PRETI MATEI CAR: Platićeš za svaki moj STRES!

Foto: Republika, Youtube/Printscreen

Angelina, majka Anite Stanojlović, zapretila je Matei Car. Naime, Matea je nedavno otkrila da se Angelina čula sa njom, te istakla i da joj je slala fotke Anitinog sina Alekseja, kao i da ga je videla preko video-poziva. Angelina je istakla da je ovo laž, a potom poslala poruku Matei.

Republika

Foto: Republika TV, Instagram

Anitina majka Angelina, Matea Car

- Klošarko jedna, nemoj sa mnom da igraš rijaliti i da daješ izjave kako sam ja znala da se ti i Anita čujete i da sam videla da ste pričale na kameru, jer to nije istina, da ti ne bih je**la mamu u pi**u, smrduljo odvratna. Ti si jedan ološ, koji će platiti svaki moj stres i sve što sam ja doživela ni kriva, ni dužna. Šta imaš rešavaj sa kim imaš, nemoj mene da uplićeš u svoje rijaliti igre, pi**o mala odvratna - napisala je Anitina mama Angelina, prenosi "Pink.rs", a odgovor na ovu poruku koju je poslala na društvenoj mreži Instagram, nije dobila.

Pretohodno je Angelina otkrila zbog čega je kontaktirala Mateu.

- Posle njenog oglašavanja i iznošenja laži nisam mogla da ostanem imuna, iako sam rekla da više ne želim da komentarišem bilo šta. Poslala sam joj poruku, uporno je zovem, ali se klošarka ne javlja, niti odgovara. Bila sam malo i vulgarna, ali samo po zasluzi - poručila je Angelina za gorepomenuti portal.

Republika

Foto: Republika

Matea Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading