VANJA HITNO TRAŽI RAZVOD ZBOG MIONE: U Elitu stižu papiri, sve će se odigrati javno, Ša ni ne sluti šta mu supruga sprema!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović je odlučila da se razvede zbog afere Mione i Ša.

VANJA HITNO TRAŽI RAZVOD ZBOG MIONE: U Elitu stižu papiri, sve će se odigrati javno, Ša ni ne sluti šta mu supruga sprema!

Foto: ATA Images, instagram

Reper Nenad Aleksić Ša, koji se još nije razveo od supruge Vanje Aleksić, bacio je oko na Mionu Jovanović, a ni ona nije ostala ravnodušna.

Ša je često isticao kako mu je jedina želja da se pomiri sa Vanjom, međutim, čini se da ju je brzo zaboravio.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadic, instagram.com/printscreen

 

 

- Vanja se spasila, Ša je nju psihički zlostavljao. On nema mrvu samopouzdanja, napadao je Vanju zbog svojih nesigurnosti, pravio je ljubomorne scene, nije imao razumevanja za nju, čak ni kad su izgubili bebu.Ona je njega volela, ali posle svega što je videla da on radi u rijalitiju, shvata da je razvod jedino normalno rešenje. Ne priliči mu ovo ponašanje, kao balavac neki se ponaša. Sigurna sam da sve ovo sa Mionom radi, samo zato što se Vanja ne oglašava - govori za Svet Vanjina drugarica.

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram

 

 

Po svemu sudeći, Vanja planira da se razvede, a pitanje je trenutka kada će reperu u Elitu stići papiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading