PINKOV VODITELJ RASKRINKAO GLAVNU TEMU ELITE: Ovo je istina o braku Nenada Aleksića Ša!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reperov cimer iz rijalitija nije video svetlu budućnost braka sa Vanjom, dao svoj sud o flertu sa Mionom!

PINKOV VODITELJ RASKRINKAO GLAVNU TEMU ELITE: Ovo je istina o braku Nenada Aleksića Ša!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Poslednjih dana javnost bruji o ljubavnim varnicama koje se dešavaju između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Mnogi su primetili da između njih postoji nešto više od običnog prijateljstva, te da njihovi razgovori i rasprave odaju znake moguće ljubavne veze. Iako zvanično nisu potvrdili svoju romantičnu vezu, njihovo ponašanje nije promaklo pažljivim posmatračima.

Povodom te teme za medije se oglasio voditelj i bivši zadrugar Bora Santana koji je dao svoj sud o aktuelnoj temi. 

Pazi ako je on to raskrstio sa Vanjom, da mu se ta devojka svidela, a sada svi vidimo da on i Vanja definitivno više nisu zajedno, iako je meni delovalo da je to to, da je on našao svoju sreću, međutim samo oni znaju šta se desilo da su prekinuli - krenuo je Bora pa je dodao: 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bora Santana

- Njemu je potrebna ljubav unutra i on to traži, a iskreno i potrebna mu je mirna devojka kao što je Miona. Vidi se da mu se svidela i da ima tu nekih emocija, mislim da će biti nešto između njih i da će se kapirati jer su oboje muzičari. Podržavam ga u svemu, samo da je on srećan i da nađe svoju sreću jer mu je to najpotrebnije - rekao za za Pink.rs Bora.

Bora je prokomentarisao i to što je Ša ušao u Eliti kako bi Vanji dokazao da je njihova ljubav prava, a onda je bacio oko na Mionu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadic, Pixabay.com

Ša, Vanja i Miona Elita

- Video je on da nema budćnosti tu, osetio je da nema njenu podršku, da ona ne želi da se miri, a i nije sigurno mogao da razmišlja da li ona ima nekoga i šta radi, a tamo je sve drugaričije, proradile su emocije. Iskreno šta god da uradi, ako je on srećan i ja sam, po meni to nije prevara, jer se on i Vanja razvode. Ja Želim da on bude srećan, ako je Miona njegova sreća super, ali ne znam da li je ona rasčistila sa dečkom, mada kada je videla da nije dobila njegovu čestitku za slavu, to je i kod nje prelomilo i popustile su kočnice prema Ša. Ša je čovek od emocije i njemu je ljubav potrebna, nadam se da je Miona ta - zaključio je Santana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading