VANJA ALEKSIĆ BRUTALNO PROZVALA ŠA I MIONU: Reperu ne bi bilo dobro kad bi ovo čuo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktokerka odlučila da prekine tišinu, ova reakcija napravila bi haos u "Eliti"!

 

 

Javnost već danima bruji i odnosu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Iako se u Beloj kući za crnim stolom ta tema još uvek nije pokrenula, na društvenim mrežama i među takmičarima se uveliko šuška. 

Poznato je da su njih dvoje u "Elitu" ušli zauzeti, ali je Ša nedavno predao papire za razvod braka, zbog čega je napustio rijaltiti na kratko. Međutim, to nije sve, izgleda da je i Mionon dečko stavio tačku na tu priču jer joj za slavu ništa nije poslao, a na društvenim mrežama su se pojavile slike sa drugim devojakam iza noćnog provoda. 

Nenadova supruga Vanja Ignjatović do sad nije želela da aktuelnu temu komentariše u medijima, ali putem svog Instagram profila otvoreno daje reakcije i pecka repera, što je i danas uradila, kad se snimila kako peva pesmu Milice Todorović "Ista ja". 

Ovu su svi protumačili kao njenu reakciju što je Ša pokazao simpatije prema drugoj devojci i na odnos sa njom očigledno stavio tačku. 

- Ista kosa, iste oci, iste grudi, tvoja nova malena. Isto prica, isto hoda, kazu ljudi, izdaleka ista ja. Neka, neka, idi, sa njom srecan budi, kad si tako birao, al' da imas, uzalud se ti ne trudi sto si sa mnom imao to neces s njom nikada - glasili su stihovi koje je Vanja pevala. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Aleksić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading