VANJA JAVNO REŠETA ŠA: Ne oprašta mu zbližavanje sa Mionom, reper će POZELENETI zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Nenada Aleksića Ša javno pokazala šta misli o reperovom odnosu sa Mionom!

VANJA JAVNO REŠETA ŠA: Ne oprašta mu zbližavanje sa Mionom, reper će POZELENETI zbog ovih reči!

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Vanja Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, nastavlja da javno proziva repera, koji se zbližio sa pevačicom i učesnicom "Elite" Mionom Jovanović, o čemu je prvo pisala Republika. Vanja je vrlo aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde je zapevala pesmu, za koju su svi zaključili da ju je posvetila Ša.

Republika

Foto: TikTok.com

Vanja Aleksić

- Ti bi menjao me za neku mlađu, takve ko ja, retko se nađu, a neću, neću, ne, da me jadnice žale, ja sam igrala fer, fer i pošteno... - pevala je Vanja.

Vanja je nedavno napravila pometnju i na društvenoj mreži Instagram, gde je pevala pesmu "Ista ja", koju izvodi Milica Pavlović.

- Ista kosa, iste oci, iste grudi, tvoja nova malena. Isto prica, isto hoda, kazu ljudi, izdaleka ista ja. Neka, neka, idi, sa njom srecan budi, kad si tako birao, al' da imas, uzalud se ti ne trudi sto si sa mnom imao to neces s njom nikada - glasili su stihovi koje je Vanja pevala nedavno.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ST/Dragan Kadić

Miona i Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

30.11.2023 22:30

Prvo se očešljaj, pa "gukni", SPODOBO . Budi srećna da si ipak upoznala Ša , pa nisi ti za njega. Nisi valjda mislila drugačeje ? Dobro je da si ispala glupa i otišla - kurtalisao se bede (tebe) ! Šta si mislila - da će "crkavati" za tobom ; vidi koliko si plastična. Ša je diplomata, svetski čovek je za tebe, a ti sirota mislila da će da pati "va vjeka vjekov" !? NEĆE, ima boljih ; sve su bolje od tebe !!