ŠA DOBIO PODRŠKU ZA VEZU SA MIONOM: Njegova porodica ne želi ni da čuje za Vanju, zbog ovoga se RAZVODI!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nenada Aleksića Ša otkrio istinu o njegovom razvodu od Vanje.

ŠA DOBIO PODRŠKU ZA VEZU SA MIONOM: Njegova porodica ne želi ni da čuje za Vanju, zbog ovoga se RAZVODI!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadic, Pixabay.com

Bliskost Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović podgrejala je sumnje učesnika ''Elite'', ali i širokog auditorijuma, da su se među njima stvorile ljubavne varnice. Njihovo sve intenzivnije druženje uveliko liči na početak ljubavne priče, a njegov otac, Zoran Aleksić, smatra da Ša nije sada načinio nikakvu prevaru.

Naime, on je otkrio da Nenadu u braku sa Vanjom Ignjatović nije bilo sjajno i da je reper zato sebi dozvolio da se ovako ponaša:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

 

 

- Nenad nikakvu prevaru nije načinio. Možda su se bamo više zblizili. Prisniji su nego na početku, to je činjenica. Nikad se ne zna. Rijaliti je slika našeg života spolja, samo što je pred kamerama sve. Može da se razvije nešto, možda i ne. Mislim da neće, ali pustimo da vreme pokaže. Ako se to desi, podržaću svog sina. Da mu je u braku bilo idealno, ne bi podneo brakorazvodnu parnicu - poručio je Nenadov otac za Pink.rs.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ST/Dragan Kadić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

30.11.2023 05:27

Vanja je zlo...U SVAKOM POGLEDU...dresirala ga je na dete, na emocije...a pri tom nije spremna da mu bilo šta priušti...samo ga KORISTI...ovo joj je došlo kao kec na jedanaest...ali je providna...žalosna...