BLAM VEKA! Maja Marinković PONIZILA Bilala Brajlovića, posle OVIH reči ga neće hteti nijedna devojka - EVo kakav je u krevetu!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izblamirala Bilala Brajlovića za vek vekova!

U večerašnjem izdanju emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je aktuelne takmičare Elite - Jovanu Tomić Matoru, Maju Marinković, Miljanu Kulić, Žanu Đorđević i Uroša Stanića. 

Maja je dobila pitanje da navede koji je njen ljubavni partner bio najlošiji u krevetu. Maja bez daljeg razmišljanja navela je Bilala Brajlovića, njenog bivšeg dečka, sa kojim je stupila u vezu tokom ,,Zadruge 6"

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković Amig show

 

Maja je iznela intimu, te da se Bilal u krevetu nije dobro pokazao, kako tokom, tako ni nakon izlaska iz rijalitija. 

Matora je to potvrdila, jer je iznela da joj se Maja privatno žalila i tokom boravka u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković Amig show

 

- Bilal, definitivno. Neću da ulazim u privatnost, ali kad je već takva situacija, Matora je upućena u to, žalila sam joj se na to. Nije izdrživ, nije. To je bilo tako i napolju. Shvatila sam da za taj problem, ne postoji rešenje - rekla je Maja u Amidži šou. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading