ZOLA DOKRAJČIO MILJANU KULIĆ: Udario je u bolnu tačku, bez teksta ostala BRUTALNO PONIŽENA!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva mu se iz dana u dan nudi da budu intimni, a Čolić joj je sad sasuo bolnu istinu u lice!

ZOLA DOKRAJČIO MILJANU KULIĆ: Udario je u bolnu tačku, bez teksta ostala BRUTALNO PONIŽENA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Jutro u rijaliti programu "Elita" donelo je neočekivan sukob između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić. Naime, Miljana je izrazila želju da spava u istom krevetu sa Zolom, ali je on to odbio.

- Neću spavati pored tebe, ispod istog pokrivača. Zapamti ove moje reči. Ja sam neke stvari sebi obećao, a ti moraš do shvatiš. Slušaj mene, ako želiš dobro da ti bude i ne insistiraj na nekim stvarima. Praviš od sebe rearda. Tvojima je teško da te gledaju takvu. Misliš li da bi i tvoji bili srećni da završimo u krevetu, ili da bacamo stvari? Umesto da se šalimo i zezamo, ti radiš sve što ne treba - govorio je Čolić. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana i Zola Elita

Miljana nije mogla na svom lciu da sakrije da su je ove Zoline reči pgoodile pravo u dušu i da joj nije uopšte sve jedno zbog stvari koje joj je izgovorio. Iako Čolić govori kako neće vezu sa Miljanom, ponašanjem joj ipak uliva lažnu nadu i veru da će ponovo biti zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading