ŠOK IZDANJE ANE ĆURČIĆ! Objavila kućni video, a OVAJ detalj je sve iznenadio, ovako se nije SKIDALA ni u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

26.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić napravila opštu pometnju

ŠOK IZDANJE ANE ĆURČIĆ! Objavila kućni video, a OVAJ detalj je sve iznenadio, ovako se nije SKIDALA ni u Zadruzi!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić objavila je novi video na Jutjub platformi, budući da je od nedavno postala i uticajna jutjuberka i influenserka. Ana je nedavno istakla da će joj Jutjub platforma služiti i kao podrška ženama koje su pretpele nasilje, o čemu će snimati posebne videe. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

 

Do tad, Ana vrlo koketira sa svojim pratiocima, što govori u prilog i snimak u kom je pokazala nekoliko kombinacija za jesen. Dok se snimala u stanu, menjajući pantalone, Ani su se videle gaćice, što je izazvalo lavinu komentara. 

Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju Anu nismo imali priliku da vidimo u nekom provokativnom izdanju, ovo je prvi put da je sebe predstavila u ovom izdanju. 

Svi su primetili Anine izvajane noge, ali i zavidnu liniju, iako je ona pokazala da vredno trenira, jer je nabacila koji kilogram viška, kog želi da se reši. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DUSA

26.11.2023 19:44

Imate toliko elitara a vi se.posebno zakacili na ANU skinite joj se sa grbace ako ćemo iskreno ima šta i da pokaže sa 46 god.

Mirko

26.11.2023 21:21

Baš ružna žena.