ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U MUZIČKE VODE: Nećete verovati čime planira da se bavi bivši zadrugar!

Autor:

Zadruga

18.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje zbunilo javnost!

ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U MUZIČKE VODE: Nećete verovati čime planira da se bavi bivši zadrugar!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", i dalje je u centru pažnje javnosti, ali ovaj put zbog finansijskih problema. Nakon disfalifikacije iz popularnog rijalitija, Slavnić se našao u velikim dugovima.

Otkako se završila šeste sezona pomenutog rijalitija Zvezdan je svake noći na platformi TikTok gde putem prenosa uživo zarađuje ozbiljne sume novca.  Mnogi smatraju da bivši zadrugar na ovaj način "prosi", ali Slavnić se ne obazire na kritike i nastavlja da zarađuje na ovaj način.

Međutim, Slavnić je nedavno otkrio i svoje planove za budućnost. On razmišlja da se okrene muzičkoj karijeri ili da postane estradni menadžer, s obzirom na to da poznaje mnoge pevače.

Republika

Foto: TikTok.com/OsmanKaric

Zvezdan Slavnić

- Razmišljam se da li da pevam ili da budem estradni menadžer, jer dosta pevača znam - pričao je u uključenju uživo na pomenutoj socijalnoj platformi, a na pitanje ljudi koji ga prate - da li bolje svira ili peva, odgovorio je:

- Sviram klavijaturu, ali bolje pevam. Sad mi je glas pukao, jer sam pevao pod šatorom - priznao je Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading