MATORA NIJE PRVA ŽRTVA ANITINE MANIPULACIJE: On tvrdi da je po ISTOM SCENARIJU i njemu ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićkin bivši dečko pričao kako je sadašnja supruga Jovane Tomić smuvala njegovog najboljeg druga, koji je sa njom imao prepiske kakve sada ima njena devojka iz Hrvatske.

MATORA NIJE PRVA ŽRTVA ANITINE MANIPULACIJE: On tvrdi da je po ISTOM SCENARIJU i njemu ŽIVOT PRETVORILA U PAKAO!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnica "Elite" Anita Satanojlović, koja je u središtu skandala sa svojom bračnom partnerkom Jovanom Tomić Matorom, nakon što je Anitina ljubavnica Matea Car iz Karlovca otkrila sve detalje o njenoj preljubi, nije prvi put na stubu srama zbog prevare.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matea Car se suočila sa Matorom i otkrila joj sve detalje svog odnosa sa Anitom

Naime, nju je i bivši dečko pred ulazak u "Zadrugu 6" optužio za identičan scenario. Stanojlovićeva se tada, prema njegovim rečima, žedna slave zakačila za bivšeg dečka Stanije Dobrojević Marka Markovića, samo da bi u rijalitiju došla do kadra. Tadašnji partner je trvdio da njemu nisu strana njena švrljanja, jer je to na svojoj koži već osetio, pa opisao maltene istu situaciju, kroz koju trenutno prolazi Matora sa Anitom.

- Anita je ušla "Zadrugu" sa ciljem da muva Marka da bi ostala što duže, ona je devojka lakog morala. Ona da je dobra i brižna ne bi bila u rijalitiju, nego bi kući čuvala dete. Ja znam mnogo o njoj. Ona uhodi momke, dok smo bili zajedno muvala je mog najboljeg druga, on mi je poslao sve poruke - otkrio je medijima tokom prošle sezone Anitinog boravka u rijaltiju njen bivši partner.

 

Foto: zadruga printscreen

Anita Stanojlović je pre Marote jurila kadar sa Markom Markovićem

On je još tada tvrdio da je Matorina, sada, zakonita supruga, sklona prevarama i lažima, te da ne zna ni ko je otac njenog deteta, jer je navodno pokušala da ga uvali čak i njemu:

- Njene priče koje priča u rijalitiju nisu tačne. Ona ne zna ko je otac deteta, jer je to veče spavala sa trojicom. Kada sam za to saznao šutnuo sam je jer je htela meni da uvali dete. O meni je pričala kako sam je tukao, to nije istina, na lep način sam je ostavio kada sam saznao da je imala trojku. Čak je nakon raskida dolazila kod mene kući i pretila mi je da će da me ubiju.

S druge strane, Anitina majka tada nije htela da potvrdi navode ovog dečka, ali je na sva usta hvalila oca svog unuka.

- Stvarno imamo lep odnos, on dolazi i obilazi dete, stvarno kupuje sve što je potrebno, to što ne daje alimentaciju, to je istina, ali s ozbirom na to da je alimentacija 5.000 dinara, on mnogo više potroši na to dete - govorila je tada Anitina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading