MAJA I JANJUŠ ZAJEDNO NAPUŠTAJU "ELITU": Marinkovićka ušla u Belu kuću samo da vrati bivšeg, SVE DOGOVORILI UNAPRED

Autor: M. K. V.

Zadruga

26.11.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Majinog ulaska kreću Janjuševe svađe s Ahmićkom, koju počinje i da vara s Jovanom Cvijanović.

MAJA I JANJUŠ ZAJEDNO NAPUŠTAJU "ELITU": Marinkovićka ušla u Belu kuću samo da vrati bivšeg, SVE DOGOVORILI UNAPRED

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš priznao je da mu za sve godine koje je proveo pred kamerama nikada nije bilo teže u rijalitiju nego prethodnih dana, kada su tokom žučne svađe s Aneli Ahmić pale teške reči i najgore uvrede između njih. 


Međutim, upućeni izvor tvrdi da iza celog tog cirkusa, koji su gledaoci imali prilike da vide kada su se Aneli i Marko izvređali na mrtvo ime, pomenuvši jedno drugom celu familiju, stoji Maja Marinković, s kojom je Janjuš isplanirao da napusti "Elitu" i obnovi vezu.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je celu dramu između Aneli i Jaška posmatrala sa strane

 

- Čudno je kako se Maja sve vreme tokom te njihove svađe držala po strani, ali činjenica je da je bukvalno, kako je Takijeva mala kročila na imanje u Šimanovce, Marko Janjušević izgubio glavu i poremetio sve druge odnose. Otad kreću njegove konstantne svađe s Ahmićkom, koju počinje i da vara s Jovanom Cvijanović iako dotad nije mogao očima da je gleda i sve vreme je bežao od nje. Samo ju je iskoristio da lakše otkači Aneli. Međutim, pošto ni ona nije nimalo naivna, situacija je kulminirala svim tim uvredama i pominjanjem familije, deteta i Markove supruge Ene - priča za naš list izvor blizak bivšem paru Maji i Janjušu i dalje tvrdi:


- U isto vreme Janjuš i Maja žele da napuste imanje. On, navodno, zbog scena koje je ponovo napravio u rijalitiju, te iznova povredio ženu i dete, dok Maji, kao, ne prija okruženje. To je njihov dogovor, da naprave dramu čiji direktni učesnici neće biti njih dvoje zajedno. Pred Enom će ispasti kriv zbog drugih žena, što će njoj, u svakom slučaju, lakše pasti, nego da je ponovo u pitanju Maja, koja joj stoji kao kost u grlu. Da se ne lažemo, Marinkovićka je ušla u Belu kuću samo da vrati bivšeg, a on je pokazao da nije imun na nju time što je potpuno izgubio kontrolu u svim ostalim odnosima koje je započeo pre njenog ulaska.

 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević i Aneli Ahmić izvređali su jedno drugo na mrtvo ime

 


Podsećanja radi, Marko i Aneli bili su glavna tema i tokom emisije "Pitanja novinara", u kojoj Janjušević nije krio da mu je teško nakon sukoba s Aneli, naglasivši da mu je najteže što je spomenula Enu, koja mu je rodila dete. 


- Da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze s ovim, tri, četiri godine je u paklu zbog mene. Ja sam tu ženu povredio, imam krivicu, bar nemoj da je spominješ. I onda dođe do te situacije i kažeš mi katastrofalne reči. Takođe i ja, da se razumemo, možda su to teže reči od onih što sam ja rekao, ali nisam ni u snu pomislio da to mogu da izgovorim. Ne opravdavam, da sam ja tebi više, ili ti meni, ružno je kako god. Baš je ružno! Juče mi je bio najteži dan za sve godine u rijalitiju - rekao je Janjuš na ivici suza.


Aneli: Ena, izvini, strast je bila jača!

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić pokajala se zbog teških reči koje je uputila Janjuševoj porodici

Posle žučne svađe i teških reči Aneli se javno obratila Janjuševoj ženi i priznala krivicu.


- Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta. Nismo bili sto posto sigurni da li to da napravimo, strast i želja su bile velike. Rekao je da je razveden i da ima korektan odnos sa ženom, kasnije mi je rekao da je sa ženom izgladio odnose i da ne zna šta radi, da ne zna šta će, da voli svoju ženu - pravdala se Aneli posle svega. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
MINA

26.11.2023 14:42

MAJA I JANJUS SU TOPPPP