MATEI CAR SE NE PIŠE DOBRO, ANITA JOJ UPUTILA POSLEDNJU OPOMENU: Spremna da UNIŠTI ljubavnici život, OVO tera jezu u kosti!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović uputila šok pretnje ljubavnici!

MATEI CAR SE NE PIŠE DOBRO, ANITA JOJ UPUTILA POSLEDNJU OPOMENU: Spremna da UNIŠTI ljubavnici život, OVO tera jezu u kosti!

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović prošle noći bila je na stubu srama tokom emisije ,,Pitanja novinara", od strane takmičara ,,Elite", zbog njene prevare i izdaje koju je priredila Jovani Tomić Matoroj. U jednom trenutku počela su da stižu pitanja od predstavnica sedme sile o njenom odnosu sa Mateom Car

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović, Matea Car, Jovana Tomić Matora

 

Anita je u jednom trenutku, uživo u prenosu zapretila Matei, pokušavajući da sebe prikaže kao čistom, te da je Careva sve vreme radila iza njenih leđa. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović Elita 7

 

- Tvrdiš da sa Mateom nisi imala dopisivanje koje je imao se*sualnu konotaciju? - upitao je Darku.

- Bolje da mi ne izlazi na oči. Ako ima dokaze, neka ih prikaže! Ona je meni rekla:''Šta ću ja ako se zaljubim, a ti ne ostaviš Matoru?''. Sigurna sam da se ona zaljubila, zato sve ovo radi, jer ja nisam ostavila Matoru - kazala je Anita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading