MATORA ĆE PRESEĆI VENE: Na emotivnoj IVICI zbog Anite, bivši cimer ZABRINUT za njeno stanje!

Autor:

Zadruga

21.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar zabrinut za Matorino stanje!

MATORA ĆE PRESEĆI VENE: Na emotivnoj IVICI zbog Anite, bivši cimer ZABRINUT za njeno stanje!

Foto: TV Pink/printscreen

Nekadašnji učesnik "Zadruge 5" Đole Kralj za sebe kaže da je amajlija za skandale i vandale, pa se shodno tome osvrnuo na poslednja dešavanja u "Eliti" između Jovane Tomić i njene supruge Anite, koja ju je varala, te otkrio da se nada da Matora posle svega neće dići ruku na sebe jer nikad nije bila bliže nervnom slomu.

- Nikad nisam video Matoru u ovakvom stanju, plašim se da ne naudi sebi. Ne bi me čudilo da pokuša da preseče vene. Hvala bogu da je Marko Đedović bio tamo, sam bog ga je poslao, on je glas razuma. Rekao je, dok je Matora pričala, da pola stvari nije znao, da nije bio upućen, a bio im je kum na venčanju. Matora kad se zaljubi ona da 200 posto sebe, zato se uvek završi loše. Ona i napolju ima loše prijatelje. Aniti nema nazad, gubi sve, ako izgubi Matoru. Možda će joj oprostiti, ali će stalno biti u strahu. Stalno će joj biti u glavi sve što se desilo. Oko Anite su sve kadruše, nema tu iskrenog prijateljstva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đole Kralj

Ti si bio jedan od mnogih zadrugara, koji je Matoroj pokušao da skrene pažnju na Anitu?

- Sećam se tog videa kad smo razgovarali na Tik-toku, odmah sam joj rekao da Anita nije za nju i da će biti iskorišćena, kao što se i desilo. Matora je predobra, ona je duša od čoveka, nije to zaslužila, ali uporno joj se dešavaju takve stvari. MC Aleks je zgrožena situacijom, čuo sam se i s njom, ne može da veruje da Anita gazi preko mrtvih da bi se domogla slave, možda ide i na pobedu u ovoj sezoni. Matora nakon svega zaslužuje pravu porodicu i iskrenu osobu koja će je voleti. Smatram da je sve ovo Anitin slatki plan. Plakao sam zbog Matore, kao da je magnet za loše ljude. Čak ni MC Aleks nije išla do ove mere, bila je iskrena, priznala je, ali prefrigana Anita ju je dokrajčila. Žao mi je Matorinih para, što je toliko uložila u sve, ali sve se i vrtelo oko novca. Anita je znala da po izlasku iz "Zadruge 6" može da izgubi Matoru, pa je bila spremna i na brak, samo da bi uživala u svemu što joj ona nudi. Sreća, pa bog vidi sve i nije dozvolio da joj ta sreća potraje.

Da li si pratio Majin ulazak i da li će sada rijaliti krenuti u drugom smeru?

- Sa Majom kreću skandali u "Eliti", celu noć sam pio redbulove i gledao. Ona je ušla skockana i doterana, kao što smo i navikli, sa svima se pozdravila, pružila je ruku Aneli i Urošu iako su joj okrenuli leđa i pravili se da je ne vide. Naravno rijaliti je počeo njenim ulaskom kako smo i očekivali, ali šou počinje tek na nekoj od žurki. Maja je već nekoliko puta dokazala koliku moć ima nad muškarcima, kao što su Car i Janjuš, tako da, ako ona odluči da stane između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, tako će i biti - zaključio je Kralj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Anita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading