DRAMA U ELITI! Bukilić POBACAO sve po imanju, obezbeđenje uletelo, lete stvari svuda po Šimanovcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Bukilić ponovo demontrirao svoje nedolično ponašanje!

DRAMA U ELITI! Bukilić POBACAO sve po imanju, obezbeđenje uletelo, lete stvari svuda po Šimanovcima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Tokom večeri Nikola Bukilić prišao je Urošu Staniću, kog su uhvatili da spava na podu u hotelu ,,Zadruga". Bukilić je ponovo pokazao nedolično ponašanje, pa je Urošu oteo jastuk i ćebe i izbacio mu napolje. 

 

Teodora Balzak je pokušala da ga zaustavi, ali njegovom nedoličnom ponašanju retko ko može od učesnika da stane na put. Uroš nije odreagovao, jer je pokušao da odmori, nakon turbuletne noći i sukoba sa Anitom Stanojlović

Kako ne bi došlo do većih međuljudskih problema, obezbeđenje je uletelo na imanje i bilo u pripravnosti između Bukilića i Uroša. Snimak je postao viralan na društvenoj mreži, a svi su osudili Bukilića da je pokazao vrlo arogantno i bezobrazno ponašanje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Srećom da se svaki kadar snima, te Veliki šef motri na ponašanje takmičara ,,Elite", pa se onda mnogi iznenade kada na bankovnom računu vide manji honorar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading