ŠOK! Uroš Stanić slao PORUKE bivšeg zadrugaru, on mu OBEĆAO MATERIJALNU POMOĆ: Dokaz CRNO NA BELO, najavio SUOČAVANJE u Eliti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio sve detalje o dopisivanju sa Urošem Stanićem.

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšeg zadrugara Đoleta Kralja, koji je odlučio da progovori u ime naroda. Naime, Đole je ovog puta bez dlake na jeziku, kako samo on to zna, prokomentarisao najgledaniji rijaliti ,,Elita 7". 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Đole Kralj u emisiji Porodice Elitnih

 

Jedan od kontroverznijih rijaliti igrača ove sezone svakako da je Uroš Stanić, koji je pred sam ulazak u ,,Elitu" imao aferu sa Đoletom. Naime, kako je ispričao, njih dvojica su se dopisivali, te mu je Đole obećao da će mu pomoći materijalno, ali je ostao razočaran kada je čuo da ga je Stanić izvređao:

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Đole Kralj

 

- Mene je zaista šokiralo, lažna je priča da je on to proživeo, sve je slagao! Sve je nafilovao, baš je snimio kad su ga tukli huligani, to je laž. On je meni pisao, ja sam mu rekao da ću mu pomoći, materijalno da ću mu slati stvari, ali đubre malo pokvareno, pljuvao me je unutra! Ako budem ušao unutra, prvi će mi biti na listi - ispričao je Đole Kralj u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading