TAKI PODELIO MAJIN VRUĆ SNIMAK: Marinković se hitno oglasio povodom ćerkinog ULASKA U ELITU!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivali vrući kadrovi Maje Marinković.

TAKI PODELIO MAJIN VRUĆ SNIMAK: Marinković se hitno oglasio povodom ćerkinog ULASKA U ELITU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Kako je Republika nedavno otkrila, bivša zadrugarka Maja Marinković večeras postaje zvanična učesnica "Elite". Maja će ući u Belu kuću, a potom će početi i prvi "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u "Eliti". Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, danas je zvanično potvrdila da Marinkovićeva postaje takmičarka "Elite".

Nakon ove informacije oglasio se Majin otac, Taki Marinković, koji je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelio Majin snimak i oglasio se povodom njenog ulaska u "Elitu". 

- Stiže kraljica rijalitija - napisao je ponosni otac i dodao emotikon crvenog srca. 

Podsetimo, Maja je još letos potpisala ugovor sa Pinkom, ali je zbog operacije zadnjice morala da odloži svoj ulazak. Sada je konačno došao trenutak da ona uđe u Belu kuću i pomrsi konce svima, a prvi na udaru biće Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Biba

13.11.2023 18:38

Tata budala pa i cerka, bolje da si dao pare da je skolujes a ne da menja licni opus i jebe se po tialitiju, bruka i sramota, fuj

Stojan

14.11.2023 10:59

Ovaj nije citav,kao ni cerka mu!