DARKO TANASIJEVIĆ POSTAJE UČESNIK ELITE: Naoružan informacijama o Mensuru, Maji Marinković i Đedoviću, najavio HAOS!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Portal Republika vam donosi ekskluzivni snimak voditelja Darka Tanasijevića, koji je snimio profil za ulazak u rijaliti "Elita", koji vodi od samog početka. U nastavku pogledajte šta je Darko izjavio, koga se najviše boji, kao i kako bi se snašao u ovom takmičenju.

- Ćao svima, ja sam Darko Tanasijević, imam 29 godina. Dolazim iz Kovina. U "Eliti" neću napadati nikog, samo ću se braniti, ko me bude napao, ko me bude uzeo za zub, nagrabusio je - rekao je Darko, pa dodao:

Republika

Foto: Republika TV

 

- S*ks pred kamerama ne, možda neka vrsta intimiziranja. S*ks svakako ne, ne želim da mi gledaju to mama i tata. Ne poznajem mnogo ljudi iz prethodnih rijalitija, poznajem Maju Marinković, Lepog Miću, Matoru, Slađu Poršelinu, Mensura... - dodao je Tanasijević.

Darko je, takođe, priznao da se plaši Marka Đedovića, koji o svakom učesniku ima informacije i trudio bi se da sa njim izbegne konflikt:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Ukoliko me Lepi Mića bude psovao, uzratiću mu istom merom. Ne plašim se Lepog Miće. O Marku Đedoviću sam čuo svašta, da ima kečeve u rukavu, informacije kojima može da me raskrinka... Pokušaću sa njim da budem dobar, da mu ne stanem za žulj.

Snimanje profila za Elitu je bio izazov za voditelja, koji je gostovao u emisiji "Rolerkoster", a voditeljka Milica Ivanović ga je stavila pred svršen čin, zbog čega je bio surovo iskren. Otkrio je pikanterije o aktuelnim učesnicima Elite, a više možete čuti u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 
 

Komentari (0)

Loading