VRELA AKCIJA ZATRESLA ZIDOVE ELITE: Uzdasi i vrisci odzvanjanju Šimanovcima!

Autor: P. R.

Zadruga

03.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo od ranog jutra!

VRELA AKCIJA ZATRESLA ZIDOVE ELITE: Uzdasi i vrisci odzvanjanju Šimanovcima!

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Teodora Balzak i Nikola Bukilć već izvesno vreme uživaju u turbulentnom odnosu, koji varira iz dana u dan. Međutim, ovog jutra, rijaliti par je rešio da se prepusti strastima i svim čarima vrele akcije.

Naime, hapšena starleta i kršni Crnogorac sakrili su se ispod pokrivača, a ubrzo i zatresli zidove rehabilitacije od svojih naglih pokreta. Koliko su uživali, može se zaključiti i po silnim uzdasima koje su oboje ispuštali, dok je Teodora u jednom trenutku i vrisnula od uzbuđenja.

Podsećanja radi, Teodora Balzak, inače Radojičić, prethodne noći je pokušala da pobegne sa imanja u Šimanovcima, kada je zbog prikazanog klipa otišla u Rajski vrt i krenula da preskoči ogradu preko kaveza, ali nije uspela da se popne na njega. Obezbeđenje je uletelo na imanje i sprečilo je u ovoj nameri, a Nikoli Bukilići se slošilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading