HISTERIČNI NAPAD MILENE KAČAVENDE U PROGRAMU UŽIVO: Doživela pomračenje, pa kao nikad zapenila od besa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa zatresla je sinoć imanje u Šimanovcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Sinoć je tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo do velikog haosa u rijalitiju "Elita" tokom svađe Milene Kačavende i Nikole Lakića

Njih dvoje su se žestoko vređali, a Kačavenda je u jednom trenutku doživela histerični napad, pa je iz besa polomila šolju, a onda krenula da leti po Beloj kući, pa su je njeni cimeri zaustavljali i pokušavali da je smire i obuzdaju, jer je nikad nisu videli ovako nervoznu. 

U jednom momentu na vratima imanja u Šimanovcima pojavilo se i obezbeđenje, koje je bilo tu za svaki slučaj, kako bi moglo da reaguje ako situacija eskalira, ali do toga nije došlo i vrlo brzo je započeta nova tema, pa je na taj način i okončan sukob koji su imali Milena i Nikola. 

Na početku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala njhova svađa. 

Njih dvoje se već danima svađaju, pogotovo otkako je započeta afera između njega i Ane Ćurčić, a Milena je u jednom trenutku čak i tražila svojoj bivšoj prijateljici da se oglasi i stane u njenu odbranu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading