MAJA UHVAĆENA U ŠPANIJI SA DVOJICOM: Starleta napravila HAOS u Madridu, pa se POČASTILA!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka uživa u Španiji, nastala pometnja na ulicama glavnog grada!

MAJA UHVAĆENA U ŠPANIJI SA DVOJICOM: Starleta napravila HAOS u Madridu, pa se POČASTILA!

Foto: Pixabay.com, Instagram.com

Maja Marinković

Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković se, nakon kraćeg boravka u Srbiji, zaputila za Španiju, gde je prvo posetila Barselonu, a potom otišla u Madrid. Danas je podelila nekoliko storija iz Madrida i konačno otkrila sa kim je otputovala tamo. Naime, Maja uživa u španskoj prestonici sa dva mladića - svojim frizerom i svojim drugom.

Danas su imali zanimljiv i naporan dan. Maja je povela svoje prijatelje u šoping, a sebe počastila raznim skupocenim stvarima - od luksuznih parfema, do torbi koje koštaju papreno.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja se počastila u Madridu

Marinkovićeva je uživala i u koktelima sa svojim prijateljima, a oni su joj napravili nekoliko snimaka, koji će osvanuti na njenom profilu.

Da se rijaliti "Zadruga" gledao širom Evrope govori i činjenica da je Maja u španskoj prestonici srela svoje fanove. Nekoliko osoba je poželelo da se fotografiše sa njom, a ona ih je ispoštovala, a jedan zanimljiv susret podelila je na svom storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja sa fanovima u Madridu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading