HITNO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆA: Evo šta je rekao o ulasku Lune Đogani u Elitu!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da li Luna Đogani ulazi u rijaliti!

HITNO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆA: Evo šta je rekao o ulasku Lune Đogani u Elitu!

Foto: ATAImages

Kako je Republika pisala, pevačica i pobednica druge sezone "Zadruga", Luna Đogani, dobila je ponudu od produkcije rijalitija "Elite" u iznosu od neverovatnih 50.000 evra, a povodom ovih navoda oglasio se i njen suprug, Marko Miljković.

Naime, kako je Miljković istakao, njegova lepša polovina koja se nedavno porodila neće biti deo popularnog TV formata, kao i da joj tako nešto ne pada na pamet, pogotovo jer je nedavno po drugi put postala majka.

Može samo "Elita" da dođe kod nas ako joj dozvolimo. Luna sigurno ne ulazi u "Elitu", niti joj tako nešto pada na pamet - rekao je Marko na pitanje da li će njegova supruga prihvatiti ponudu i pojaviti se pred kamerama na sedam dana, prenosi Srbija Danas.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogani i Marko Miljković

Podsećanja radi, kako je naš portal pisao, Luna Đogani dobila je ponudu da se u "Eliti" pojavi na sedam dana za 50.000 evra.

Luna je veoma popularna otkako je sredila život i zasnovala porodicu. Pokazala se kao dobra supruga i majka, ali je zato u medijima nema onoliko koliko bi to njeni fanovi želeli. Mnogi su pisali da bi hteli ponovo da je vide u rijalitiju, pa je za kratak period u koji bi mogla da se uklopi i pored svih privatnih obaveza dobila veoma primamljivu ponudu i vrtoglavu sumu, kojoj bi malo ko odoleo - priča izvor blizak Đoganijevoj, pa dodaje:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna Đogani Elita

Međutim, poznavajući Lunu, teško da bi se ona odvojila od Lane i Mije u ovom trenutku. Trenutno je fokusirana samo na njih i mnogo im je posvećena, ali nikad se ne zna. Ona se još nije izjasnila. Ostalo je da javi pod kojim okolnostima bi se pojavila i kada je realno da se organizuje zbog bebe s obzirom na to da se tek porodila. U svakom slučaju, publika je izrazila želju da je ponovo gleda 24 sata pred kamerama. Pogotovo sada, kada je dosta zrelija, ostvarila se kao supruga i majka, pa ljudi hoće da je vide i u njenom novom izdanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading