ZEMLJOTRES U ŠIMANOVCIMA: U "Elitu" ulaze Stanija, Maja i Car, a evo kakav će tretman imati Aleks!

Autor:

Zadruga

04.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnici promeniće ceo dosadašnji tok rijalitija i uneti totalni haos u Belu kuću. Marinkovićka se već mesecima sprema da preuzme potpunu dominaciju. Aneli će doživeti šok kad ugleda starletu koja joj je preotela muža, a Maja će joj se osvetiti zbog Janjuša. Za trudnu Nikolićku će opremiti apartman u kome je ranije boravila Miljana Kulić s detetom.

ZEMLJOTRES U ŠIMANOVCIMA: U "Elitu" ulaze Stanija, Maja i Car, a evo kakav će tretman imati Aleks!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, ATA Images

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli dok je ona u drugom stanju, te da je u sve bila umešana i Maja Marinković, njih troje će se suočiti u "Eliti", ekskluzivno saznaje Republika.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, Filip Car i Maja Nikolić će se obračunati u "Eliti"

Pored njih, priča Aneli Ahmić, koja od samog starta rijalitija intrigira ceo region, dobiće novu dimenziju kada se u Beloj kući pojavi Stanija Dobrojević, s kojom je Sarajku, kako ona tvrdi, prevario suprug Asmin Durdžić.

- Novi učesnici "Elite" promeniće ceo dosadašnji tok rijalitija. Aneli će doživeti šok kad ugleda Staniju u Beloj kući, ali ništa joj neće biti prijatnije ni kada se pojavi Maja Marinković, koja sigurno neće odoleti da je ne provocira zbog preterane bliskosti s Markom Janjuševićem. Iako Maju Janjuš odavno više ne zanima kao muškarac, moraće da postavi Aneli na mesto i pokaže joj ko je glavna mačka u kući - priča izvor koji je dobro upućen u dešavanja i unutar i van rijalitija, pa se osvrće na trenutno najpopularniji trojac:

- Maja, koja se mesecima priprema za novu sezonu rijalitija i posle operacije zadnjice, od koje se uspešno oporavila, jedva je dočekala novu priliku da se obračuna s Filipom i Aleks, čija je veza i pukla zbog nje. S druge strane, Nikolićka, koja je u trećem mesecu trudnoće, dobiće specijalni tretman i za nju će biti opremljen apartman u kome je ranije boravila Miljana Kulić s detetom. Nju sada samo zanima da održava trudnoću i sačuva mir, kao i honorar od 50.000 evra, zbog kog se najpre i odlučila da uđe u "Elitu". Ipak, sudeći po Majinim fanovima i grupi "Lemur i Lemurica", koji su ponovo u akciji, Marinkovićeva priprema totalni haos i rešena je da preuzme totalnu dominaciju, tako da, spremite se, rijaliti tek počinje!

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Stanija Dobrojević rame uz rame sa Aneli Ahmić

Podsećanja radi, napolju se sve zakuvalo kad je Aleksandra Nikolić otkrila da je već tri meseca trudna s Filipom Carem, te da ju je trudnu isterao iz kuće. Marinkovićeva je otkrila da je, dok je bio u vezi s Aleksandrom, Car sve vreme varao Nikolićku. Maja je objavila skrinšotove u kojima se jasno vidi da su se njih dvoje svakodnevno čuli, kako dopisivanjem tako i pozivom. Hrvat ju je, navodno, čak i zvao kod sebe u Crikvenicu na nekoliko dana, a pravio joj je i ljubomorne scene.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

04.10.2023 12:00

Ulaze sa lažnim podacima.

Vojvotkinja Tolstoj

04.10.2023 19:16

Pa kako to da Đedović ne "ostane" glavni ?? A nije za bolje, "uklopio" se kao glavna abronoša : odavno nisam videla nekog "muškog pola" da toliko UŽIVA KADA OGOVARA i to mu "čini smisao života" - da ne veruješ... Bolje bi mu bilo da je "ostao voditelj" ; sada se skroz pokopao. Jako uobražen, pokvaren, sebičan i osvetoljubiv. Teško onome "kome je on prijatelj" (ko se u njega pouzda). Samo poslušajtejte "skičave" (dijalekt) "voditelje" redom : i na pijaci budu kulturniji i učtiviji... Svima prirodno da se "uvriskuju" (VISOKA OKTAVA)...