ISPLIVALI NOVI BIZARNI DETALJI O POKOJNOM VERENIKU MILENE KAČAVENDE: Kuma u strahu od onoga što joj Ana najavljuje!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila je šokantne detalje o vereniku, kog je smatrala mrtvim.

ISPLIVALI NOVI BIZARNI DETALJI O POKOJNOM VERENIKU MILENE KAČAVENDE: Kuma u strahu od onoga što joj Ana najavljuje!

Foto: E-stock, Shutterstock

O vereniku Milene Kačavende neprestano se govori, a kako je Ana Ćurčić potvrdila da je živ i da je sve vreme u kontaktu sa njim, to je kumu potpuno poremetilo, s obzirom da je ona živela u uverenju da je poginuo.

Tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje", Milena je otkrila da sada sumnja u kompletnu priču, a novi detalji šokirali su gledaoce:

- Nema, ali vrlo je moguće da ima tu nešto. Nije se znalo da ću ja ući u Elitu. Oni mene znaju, a meni je Ana pretila u Narod pita, a ona su oni govorili da ne bi bilo dobro da ja uđem. Ja sam ovde došla sa vas 56, došla sam sa pričom, a Ane želi mene da diskredituje, a ja sam došla ovde da zaradim pare, i da pljujem ženu koja je čekala da dobije stan i novac od fanova - rekla je Milena.

- Kome si ti izjavila saučešće? - upitao je Mića.

- Nisam nikome, moram da kažem da on nema porodicu, majka mu je umrla poršle godien, meni je kuma javila, ona je iz Banja luke. Rečeno mi je da sahranjen u Austriji u porodičnoj grobnici, i da je to država uradila, Meni je to kuma rekla - dodala je MIlena.


-Tebi je kuma javila, ti si čista - rekao je Mića.

- Ja više nisam sigurna da je on mrtav, i to dve nedelje od pre rijalitija. Ana govori da je on živ i rekla je da će se on pojaviti ako se ja budem zezala - dodala je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

03.10.2023 09:44

Kakva je ovo dronfulja i jadnici. Ušla u ovu elitu jer nema od čega da živi.

Im

03.10.2023 09:59

Ko se više spetljao, kuma ili Đedović u ovoj priči? Kuma sumnja da je verenik živ 2 nedelje pre rijalitija (noćas izjavila ) a pre par dana je tvrdila da je mrtav i da Ana laže. Đedović noćas nemoćan da odbrani svoju priču i kumu, videlo se da je šokiran i da na brzinu smišlja štae reći. Propala mu priča da Ana komunicira sa duhovima. Sada kumi i Đedoviću treba par dana da smisle novu priču i to kuma neprekidno naglašava da će "kad bude vreme" završiti priču do kraja. Dakle, moramo čekati dok kuma dobije inspiraciju i nove ideje uz pomoć Miće i Đedovića te za sve okrive opet nečiju lažnu kumu iz Bosne. Probudite Đedovića, kuma i njega "omađijala" pa on ništa ne čujr i ne vidi osim kumine zavisti i ljubomore prema Ani Ćurčić. a ostale priče i postupci učesnika prolaze mimo njega uz neke mlake i površne komentare. Ivana Šopić se "vraća", zagrebala je konačno po onom šta bi moglo biti zanimljivo.