BIVŠI MUŽ MILICE DABOVIĆ VERIO KAČAVENDU, PA LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT: Otkrivena mračna tajna Mileninog partnera, za koga je mislila da je MRTAV!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Verenik Milene Kačavende jeste živ i radi se o bivšem suprugu Milice Dabović.

BIVŠI MUŽ MILICE DABOVIĆ VERIO KAČAVENDU, PA LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT: Otkrivena mračna tajna Mileninog partnera, za koga je mislila da je MRTAV!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Već se mesecima govori o vereniku Milene Kačavende, koji je, kako je kuma pričala, poginuo, a kako je tvrdila njena nekadašnja prijateljica, Ana Ćurčić, on je živ i sve vreme kontaktira sa Ćurčićevom.

Pink je došao do saznanja da je Milenin verenik živ i da je ona još jedna žena u nizu njegovih prevara.

Bivša košarkašica Milica Dabović pre Vanje, imala je veliku ljubavnu priču sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je tada zanimalo kako otac njegov izgleda i ko je on zapravo, te je tom prilikom i otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je ona tvrdila, već da je njegovo pravo ime Ljuba, što je bivša košarkašica naknadno i potvrdila, i da je u Beogradu poznat po mnogim prevarama, a da je tada Milica bila samo još jedna od njegovih žrtava.

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga intresovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog - pričala je tada Milica za medije otkrivši da se radi o izvesnom Ljubomiru:

Foto: ATAImages/M.M.

Milica Dabović

 

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Dabovićeva tada.

Podsetimo, Milica je neretko tokom svojih gostovanja u emisijama kroz suze pričala o nasilju koje je doživela od strane oca svog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
???

02.10.2023 15:47

I gde su sada dokazi tvrdnjama da se radi o istoj osobi koja je otac Dabovickinog sina ?