DONETA VAŽNA ODLUKA U ELITI: Tenzija dostigla vrhunac, za njih dvoje više ništa NEĆE BITI ISTO!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samir Ramović odabrao je svoje ovonedeljne potrčke.

DONETA VAŽNA ODLUKA U ELITI: Tenzija dostigla vrhunac, za njih dvoje više ništa NEĆE BITI ISTO!

Foto: Ilustracija

Večeras se u "Eliti" održava emisija "Izbor potrčka i pretres nedelje". Voditeljka Ivana Šopić stigla je u Belu kuću, gde je prvo sa takmičarima razgovarala o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Samira Ramovića

Nakon što su svi prokomentarisali kako se snašao novi vođa, došao je trenutak da on izabere dve osobe koje će ove nedelje ići u izolaciju i morati da obavljaju sve dužnosti potrčka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Elita "Izbor potrčka"

Samir je podigao mnogo takmičara i napravio tenziju u Beloj kući, ali se na kraj odlučio da to budu Jovana Cvijanović i Nemanja Gačić

- Pošto sam ovih dana video da se zbližavaju Jovana Cvijanović i Nemanja, deluju mi kao par, mislim da bi trebala da završi sa tim, i da je negde našla nekoga ko joj odgovora. Dao bih im vetar u leđa - rekao je Samir.

- Dobro sam, srećna sam, što se tiče mene i Nemanje mi se samo družimo, nije bila potrebna izolacija, da se vidi da li će se nešto dogoditi. Po meni ostaćemo drugari i to je to. Nemanja je super momak, imamo dosta zajedničkih tema - poručila je Jovana nakon Samirovog izbora. 

- Meni je lepo da blejim sa njom. Primećujem promenu, raspoloženija - dodao je kratko Nemanja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nemanja Gačić Elita

Kako će se njih dvoje snaći u izlaciji i da li će im ovaj prostor pomoći da se prepuste svojim osećanjima i da Bela kuća dobija novi ljubavni par, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading