NAPIJALA JE BULIĆA DA BI IMALA ODNOSE SA NJIM: Aca ne zna kako da se reši Ane Ćurčić, na sve načine pokušava da POBEGNE!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uživo na televiziji Pink Marko Đedović obelodanio je nove detalje o Ani Ćurčić.

NAPIJALA JE BULIĆA DA BI IMALA ODNOSE SA NJIM: Aca ne zna kako da se reši Ane Ćurčić, na sve načine pokušava da POBEGNE!

Foto: pink.rs

Učesnik "Elite", novinar Marko Đedović sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" izneo je skandalozne tvrdnje o Ani Ćurčić i otkrio da ima silne dokaza protiv nje, koje tek planira da obelodani. U celu priču se upetljana i kuma Milena Kačavenda koja je smatra da je najveća greška Ace Bulića što je uvukao nevenčanu suprugu u priču sa Anom.

- Hipotetički, kada bi čuo da je Ana rekla da si ženski Petko, šta bi joj poručio? - glasilo je pitanje koje je neki gledalac postavio, a pročitano je u sinoćnoj emisiji, nakon čega je Đedović izneo tvrdnje da je Ana napijala Bulića kako bi imala intimne odnose sa njim. 

Foto: ATAImages

Milena Kačavenda i Aca Bulić

- Odakle njoj pravo da se oglašava nakon svega, a mene je zvala da ogovara ženu sa kojom se družila. Samo neka spema tužbe, tek će neke stvari o njoj izaći. Napijala je Acu Bulića da bi imala sa njim intimne odnose. Žena je bez kredibiliteta i težine. Žena koja je govorila da je borac za ženska prava, a rekla je da je normalno pucati ženi u glavu. Gnušala se kocke, a zvala je Janjuša da kockaju. Trpela je Zoricu Marković, za koju je znala da je ne podnosi - istakao je Đedović.

- Imam utisak da se ona nije oglašavala od početka, jer smatram da nema herca da kaže bilo šta. Sigurna sam da će Aca zaćutati, pogotovo posle moje prijave policiji. Uvukao je svoju vanbračnu suprugu u sve, što mu je bila greška. Ana nema čime da se oglasi, da se ne lažemo. Ja ći ući do kraja. Što se tiče Đedovića, ja nisam znala s koliko poznatih ličnosti je ona pričala da bi se informisala u vezi ovog TV formata - kazala je Milena.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda i Aca Bulić

Marko Đedović tvrdi da je Aca Bulić svestan greške koju je napravio sa Anom Ćurčić i da se sada trudi na sve moguće načine da pobegne od nje.

- Što ne demantuje sve ovo o čemu pričamo Milena i ja? Neka pokaže dokaze, koji govore suprotno od ovoga što smo mi izneli. Mogla je da demantuje da je bila fanatik rijalitija. Toliki dokazi postoje o svemu ovome, ako misli da sve to ospori, neka priloži svoje. Njena podrška je digla ruke od nje, jer su videli šta radi. Aca ne zna kako da se oslobodi od nje, gleda čovek kako da pobegne - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading