"OGRAĐUJE SE OD MENE I PRIJATELJSTVA!" Stefanu Kariću pala roletna zbog Mensurovog ponašanja, više neće da mu ćuti!

Autor:

Zadruga

25.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić je razvezao jezik, pa otkrio istinu o prijateljstvu sa Mensurom Ajdarpašićem.

"OGRAĐUJE SE OD MENE I PRIJATELJSTVA!" Stefanu Kariću pala roletna zbog Mensurovog ponašanja, više neće da mu ćuti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića i dan-danas je zanimljiv javnosti, s obzirom da su bili dobri prijatelji, a onda se sve promenilo preko noći.

Karić je gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde se osvrnuo na prijateljstvo sa Ajdarpašićem, pa naglasio da ga je veoma razočarao ponašanjem:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić

 

- Iskreno da ti kažem, nije mi se javio posle toga što mi se desilo i ispalo kako je ispalo. Očekivao sam da će da me pita: "Šta se dešava?" ili "Zašto si to uradio?", video sam da je nešto na tiktoku pokušavao da pokrene tu temu, što nisam očekivao od njega, mislio je da će Miljana da skoči protiv mene. Dosta njih se ograđuje od mene i od prijateljstva, ali je dobro da se desi ovako nešto, jer u takvim situacijama vidiš ko ti je pravi prijatelj, a ko ne - prokomentarisao je Karić u emisiji.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić

 

- "Skupljači perja", ali oni za koje sam smatrao da su mi prijatelji, pokazali su mi da su još veći prijatelji - rekao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sodoma i Gomora

26.09.2023 07:29

Cuj Rumenku nasilniku pala roletna!!!??? Umesto da se sakrije u misju rupu, odgovara za nasilje ovaj krece sa rehabilitacijom i zataskavanjem svog nasilnistva. Kakva je ovo zemlja?????Mediji puni prica i promocija sljama!!!!??? A gde su obrazovani, talentovani i vaspitani ljudi?????