ANELI KORISTILA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE DOK JE ČUVALA ĆERKU: Mračna tajna iz doma učesnice Elite, Asmin dobio ŠOK informaciju, pa napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Asmina Durdžića otkila je nove šok detalje o Aneli Ahmić.

ANELI KORISTILA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE DOK JE ČUVALA ĆERKU: Mračna tajna iz doma učesnice Elite, Asmin dobio ŠOK informaciju, pa napravio HAOS!

Foto: ATA Images

Veza Aneli Ahmić i Asmina Durdžića jedna je od glavnih tema Elite, a u sve je uključena i Asminova porodica, koja nema lepe reči o njegovoj nekadašnjoj devojci.

Naime, za domaće medije se sada oglasila Asminova majka, Mevlida, koja je otkrila nove šok detalje, do sada nepoznate javnosti:

Republika

Foto: TV Pink

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Onog momenta kad samo saznali čime se ona bavila, ne samo moj supruga i ja, već cela porodica se distancirala od nje. Moja porodica i ja ne želimo da sa takvim osobama budemo bliski. Čak ni moj Asmin nije znao kada je upoznao, to sve smo sasvim slučajno saznali kad je otišla na svoj neki duži odmor, ja sam otišla u stan taj da počistim i našla sam papire - počela je Asminova majka za Blic.

- Te devojke na jedno veče, ako su postojale, verovatno jesu, svakako ja za njih znala nisam. To su njegove intimne stvari, Aneli kad je ostala trudna mi smo prihvatili to, radovali smo se tom detetu. Sve je bilo u redu, nismo tada znali kakva je ona zapravo. Prema svim devojkama smo se odnosili kao da je buduća partnerka našeg sina, sa poštovanjem. Da je on bio spreman, oženio bi on nju i tada - dodala je ona.

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

Kakvu je to dramu pravila na venčanju vašeg mlađeg sina Suda? Vaš suprug je to pomenuo, pa ako možete malo detaljnije?

- Ona se tada već bila porodila, Nora je tada imala šest meseci. Posle toga nismo u dobrim odnosima sa njom zbog situacije koja se dogodila sa ćerkom u Bosni, potukle su se. Bila je prisutna na venčanju Asminovog mlađeg brata, na tom venčanju je ponovo došlo do sukoba i onda je Asmin uhvatio za ruku i odveo kući, haos je napravila. Bila je samo na venčanju, ali ne i na svadbi.

Kako su se slagale Aneli i vaša druga snajka po sinu Sudu?

- Slagale su se one dobro sve do momenta kada nije isplivalo čime se Aneli bavila, cela porodica se distancirala.

Sumnjate li da je koristila nedozvoljene supstance dok je čuvala Noru?

- Ne sumnjam, znam da jeste koristila. Javili smo Asminu, on je to rešavao. Ona mu je čak i glavu razvalila kad joj je to branio.

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

 

Asminova majka je naglasila da podržava izbor sina i da iz tog razloga prihvata Staniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading