ODJAVILA I TAKIJA I BEBICU: Teodora Delić dala svoj sud, samo njih dvojica imaju PROĐU KOD NJE!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica konačno priznala na kojeg muškarca je bacila oko.

ODJAVILA I TAKIJA I BEBICU: Teodora Delić dala svoj sud, samo njih dvojica imaju PROĐU KOD NJE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Teodora Delić

Učesnica rijalitija "Elita" Teodora Delić privukla je veliku pažnju u medijima i na društvenim mrežama još pre nego što se uselila na imanje u Šimanovcima i to zbog veoma prisnog odnosa i provokativnih slika sa Takijem Marinkovićem. Iako su mnogi sumnjali i spekulisali da su Teodora i Taki mnogo više od prijatelja, ona je odlučila da se ogradi od njega čim je kročila u Belu kuću. 

Otkako je kreno rijaliti Teodora je svaki dan po ceo dan u društvu Nenada Macanovića Bebice, koji joj poklanja svu pažnju ovog sveta, ali njoj to izgleda nije dovoljno. Bebica je priznao da osećanja prema Delićevoj, a ona i dalje tvrdi pazar i govori da je rano za vezu. Mnogi smatraju da Teodora samo koristi Nenadovu pažnju, a da joj se ni najmanje ne dopada, a danas je jedin potezom dodatno podgrejala sumnje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Bebica

Naime, ona je sa cimerima razgovarala u dnevnoj sobi i priznala da su joj najatraktivniji momci u Beloj kući Nikola Bukilić i Mika Mileusnić. Bebica je sve vreme sedeo pored njega, a po svemu sudeći sve što radi za Teodoru nije dovoljno da bude u njenom izboru muškaraca. 

- Meni je je Bukilić najlepši, kao i Mika - poručila je Teodora.

Podsećamo, Boža Džons je nedavno rekao da je Taki bio intiman sa Teodorom, zbog čega je Marinković uzvratio rafalnom paljbom po njemu. 

Cela nacija je videla da meni sedi Slađa u krilu, to ništa nije sporno. Za sve to postoje fotografije, ja to ne mogu da poreknem sad. Neka oni pričaju o sebi, ne dajem im na značaju. Neka me ostave na miru, sve su to fanatici. S Teodorom sam dobar prijatelj i ona mi nije devojka zbog razlike u godinama. Prijatelji smo i podrška sam joj, a to što smo mi previše prisni i bliski je naša stvar - poručio je Taki za dodao:

- Oni se tamo ne podnose, oni su fanatici, vode svoje ratove. Rekla-kazala samo... Neka vode ratove među sobom, a Takija neka zaobiđu u širokom luku. Neka zaborave na moje postojanje - zaključio je Marinković za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Taki Marinković i Boža Džons

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading